Αντριου Τέιτ: Ελεύθερος να βγαίνει από το σπίτι του ο αμφιλεγόμενος influencer

Κατηγορείται για βιασμό, εμπορία ανθρώπων και σύσταση εγκληματικής συμμορίας για σεξουαλική εκμετάλλευση γυναικών. Αλλά το δικαστήριο ήρε τον κατ'οίκον περιορισμό του.
via Associated Press

Αλλά ο Τέιτ δεν θα μπορέσει να φύγει από τη χώρα. Η απόφαση στο Εφετείο του Βουκουρεστίου έρχεται αφότου οι εισαγγελείς απήγγειλαν επισήμως κατηγορίες στον 36χρονο τον Ιούνιο μαζί με τον αδελφό του, Τριστάν, και δύο Ρουμάνες για την ίδια υπόθεση. Και οι τέσσερις συνελήφθησαν στα τέλη Δεκεμβρίου κοντά στο Βουκουρέστι και έχουν αρνηθεί τις κατηγορίες εναντίον τους.

Η απόφαση του δικαστηρίου αναφέρει ότι και οι τέσσερις κατηγορούμενοι θα υπόκεινται σε γεωγραφικούς περιορισμούς που τους περιορίζουν στις περιοχές του δήμου του Βουκουρεστίου και της κοντινής κομητείας Ιλφόβ, εκτός εάν λάβουν προηγούμενη έγκριση από δικαστή.

«Μετά από 10 μήνες, 3 στη φυλακή και 7 στο σπίτι. Μετά από κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων αξίας 15 εκατομμυρίων ευρώ. Μετά από μια ένδειξη που βασίζεται στο τίποτα. Ο φάκελος παραδόθηκε σε δικαστή που τον έκρινε αδύναμο και περιστασιακό. Απελευθερώθηκα από τον κατ′ οίκον περιορισμό, αλλά πρέπει να παραμείνω στη Ρουμανία», έγραψε μια ανάρτηση στο Twitter του Άντριου Τέιτ μετά την απόφαση της Παρασκευής.

(με πληροφορίες από Associated Press)

Δημοφιλή