Αρραβωνιάστηκε η Τζένιφερ Λόρενς

Ποιος είναι ο Κουκ Μαρόνει και ποια η σχέση της ηθοποιού με τους πρώην συντρόφους της.
|
Mario Anzuoni / Reuters

Η Τζένιφερ Λόρενς παντρεύεται!

Σύμφωνα με τον έγκυρο ιστότοπο E! online, η διάσημη ηθοποιός αρραβωνιάστηκε τον υπεύθυνο γκαλερί στη Νέα Υόρκη, Κουκ Μαρόνει. Ο Μαρόνει, 33 ετών, είναι ζευγάρι με τη Λόρενς, 28 ετών, από τον Ιούνιο του 2018.

Οι φήμες περί αρραβώνα επιβεβαιώθηκαν λίγες ώρες μετά το δημοσίευμα της ιστοσελίδας Page Six που αναφέρει ότι η Λόρενς φορούσε σε πρόσφατη έξοδο, ένα μεγάλο και λαμπερό δαχτυλίδι στο αριστερό της δάχτυλο. Επιπλέον, η εν λόγω ιστοσελίδα ισχυρίζεται ότι οι δυο τους διατηρούσαν τη σχέση μυστική, ωστόσο έχουν κυκλοφορήσει κάποιες φωτογραφίες από παπαράτσι.

Το περιοδικό Us Weekly δημοσίευσε τον Ιανουάριο την είδηση ότι το ζευγάρι ήταν πολύ ερωτευμένο και η σχέση έμοιαζε σοβαρή. «Σίγουρα σκέφτονται να περάσουν τη ζωή τους μαζί», γράφει το δημοσίευμα.

Η Λόρενς δεν έχει μιλήσει ποτέ για τον Μαρόνει δημόσια, όμως στο παρελθόν έχει αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για τη ζωή της. Κατά τη διάρκεια συνέντευξής της τον Φεβρουάριο, η Λόρενς αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε επικοινωνία με όλους τους πρώην συντρόφους της, συμπεριλαμβανομένων των Ντάρεν Αρονόφσκι και Νίκολας Χόλτ.

«Κάθε φορά που χωρίζω, η καρδιά μου ”ραγίζει”. Κανείς δεν έκανε ποτέ τίποτα ώστε να με ”καταστρέψει”. Ήταν όλοι καλοί άνθρωποι και ίσως αυτό να είναι το μυστικό. Με ελκύουν οι καλοί άνθρωποι», είχε δηλώσει η Λόρενς.

Πηγή: E! online

Προτείνετε μια διόρθωση