Χατζηγιάννης - Ασλανίδου στην Τεχνόπολη: Εμείς οι δυό σαν ένα

Σήμερα, Κυριακή 26 Ιουλίου και ώρα 21.00.
Μιχάλης Χατζηγιάννης - Μελίνα Ασλανίδου
Μιχάλης Χατζηγιάννης - Μελίνα Ασλανίδου
Δήμος Αθηναίων

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Μελίνα Ασλανίδου συνεχίζουν το μουσικό τους ταξίδι σε Ελλάδα και Κύπρο, παρουσιάζοντας στιγμές της προσωπικής τους δισκογραφίας αλλά και αγαπημένα τραγούδια του ελληνικού ρεπερτορίου.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ένας από τους επιτυχημένους δημιουργούς και ερμηνευτές της γενιάς του, γνωρίζει πώς να «χαρίζει» στο κοινό όμορφες μελωδίες , θετικά συναισθήματα και καλή διάθεση.

Η Μελίνα Ασλανίδου, μια ερμηνεύτρια με τραγούδια που αγαπήθηκαν και εμφανίσεις γεμάτες συναίσθημα γνωρίζει πώς να κάνει πόλο έλξης την κάθε της ζωντανή εμφάνιση.

Και οι δύο «μαζί σαν ένα» με δυνατές ερμηνείες και μοναδικά ντουέτα ενώνουν τις φωνές και τα τραγούδια τους και βάζουν μελωδία και ρυθμό στα καλοκαιρινά μας βράδια.

Τους συνοδεύει μια ομάδα καλών μουσικών και φίλων:

Σόλωνας Αποστολάκης : πιάνο, πλήκτρα , ενορχηστρώσεις, Παντελής Ντζιάλας: κιθάρες, ενορχηστρώσεις, Σπύρος Μάζης : μπάσο, Γιώργος Μητσοτάκης και Μανόλης Τόμπρος: τύμπανα , κρουστά, Στέλιος Κατσατσίδης : ακορντεόν και στο μπουζούκι ο Ανδρέας Καραντίνης.

Οι τεχνικοί ήχου: Μωραΐτης Αντώνης και Αγγελίνα Υφαντή

Φωτισμός : Δημήτρης Λάιος.

Μέτρα Ασφαλείας βάση το Υγειονομικό Πρωτόκολλο

Η αγορά των εισιτηρίων πραγματοποιείται αποκλειστικά ηλεκτρονικά από το δίκτυο της www.viva.gr Η συναυλία θα είναι αποκλειστικά για καθήμενους. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο και έξοδο από τα Θέατρα .

Δημοφιλή