Η επική μάχη ενός ρεπόρτερ του CNN με ρακούν on camera

Λίγο πριν βγει στον αέρα.
picture alliance via Getty Images

Αν και δεν υπάρχουν πια φυσιολογικές μέρες στην Ουάσινγκτον, όπως και πουθενά στον πλανήτη άλλωστε, ο ανταποκριτής του CNN, Τζο Τζόουνς, πρόσθεσε λίγη περισσότερη περιπέτεια στην ημέρα του χάρη σε ένα ρακούν.

Οι δυο τους - αυτός και το συμπαθές ζώο - είχαν μια επική μάχη που καταγράφηκε στην κάμερα και λίγο έλειψε να μεταδοθεί σε σε ζωντανή σύνδεση.

Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα, δευτερόλεπτα πριν ο Τζόουνς εμφανιστεί στον τηλεοπτικό αέρα, όταν ένιωσε κάτι να τραβάει το πόδι του. Τότε κοίταξε κάτω και είδε ένα ρακούν.

«Τι να έκανα; Φρίκαρα», είπε. «Συνέβη 20 δευτερόλεπτα πριν τον αέρα και αρχίζω να φωνάζω ”Φύγε από εδώ”».

Το ατρόμητο ρακούν δεν πτοήθηκε και συνέχισε να του επιτίθεται, με τον ρεπόρτερ να του πετάει ό,τι βρήκε μπροστά του για για να το τρομάξει.

Eνας αξιωματικός της μυστικής υπηρεσίας του Λευκού Οίκου έσπευσε να συνδράμει αλλά μάταια. Το επίμονο ρακούν δεν έλεγε να φύγει.

Εν τω μεταξύ το ακουστικό είχε φύγει από το αυτί του δημοσιογράφου, με αποτέλεσμα να μην γνωρίζει εάν ήταν live. Ευτυχώς, είχε λίγα δευτερόλεπτα προτού βγει ζωντανά και είχε τον χρόνο να ανασκουμπωθεί.

«Είναι η δεύτερη φορά που μου συμβαίνει. Ποιος ξέρει γιατί, αλλά νομίζω ότι είναι το φως που προσελκύει τα ζώα, και προσθέστε σε αυτό - το γεγονός ότι η αυλή του Λευκού Οίκου είναι πλέον άδεια, χωρίς ανρθώπους» δήλωσε ο Τζόουνς,

«Αυτή είναι η μαγεία της τηλεόρασης, την οποία ελάχιστοι γνωρίζουν» πρόσθεσε.

Το βίντεο έχει προβληθεί πάνω από 1,4 εκατομμύρια φορές.

Πηγή: CNN

Πήγαινε στην αρχική σελίδα