Η Πριγιάνκα Τσόπρα γιόρτασε τα 37α γενέθλια της στο Μαϊάμι και ήταν φαντασμαγορικά

Το πάρτι σε ένα από τα πιο ακριβά club της πόλης, η τεράστια τούρτα και οι ευχές από τους Σόφι Τέρνερ και Τζο Τζόνας.
|
Η Πριγιάνκα Τσόπρα γιόρτασε τα 37α γενέθλια της στο Μαϊάμι και ήταν φαντασμαγορικά

Η Πριγιάνκα Τσόπρα και ο σύζυγός της Νίκ Τζόνας βρίσκονται στο Μαϊάμι για τα 37α γενέθλιά της τα οποία ήταν φαντασμαγορικά.

Η λαμπερή ηθοποιός τα γιόρτασε με ένα δείπνο στο μαγαζί Komodo και αργότερα με ένα πάρτι σε ένα από τα καλύτερα club της πόλης. Ντυμένη στα κόκκινα, η Πριγιάνκα έκλεψε όλα τα βλέμματα. Στο πάρτι παρευρέθηκαν η μητέρα της, η ξαδέρφη της και παρά πολλοί φίλοι.

Ο εορτασμός, όμως, δεν σταμάτησε εκεί, αφού αρκετοί κοντινοί της φίλοι και η οικογένεια της ήταν μαζί της στο yacht την επόμενη μέρα, σε μια πιο χαλαρή γιορτή.

Η ηθοποιός φορώντας ένα ροζ μαγιό απαθανατίστηκε να οδηγάει ένα σκούτερ νερού, να περνάει τρυφερές στιγμές με τον σύζυγό της, να χαμογελάει και να βγάζει φωτογραφίες με την οικογένειά της.

Αν το χαμόγελό της δεν σας πείσει, τότε αυτές οι φωτογραφίες είναι η απόδειξη.

Σχεδόν όλα τα μέλη της οικογένειας Τζόνας και αρκετοί φίλοι της από την ινδική κινηματογραφική βιομηχανία, της ευχήθηκαν για τα γενέθλιά της μέσω των social media.

Η Σόφι Τέρνερ και ο Τζόι Τζόνας που βρίσκονται στις Μαλδίβες για τον μήνα του μέλιτος, δημοσίευσαν ένα γλυκό βίντεο για να της ευχηθούν για αυτή την ξεχωριστή μέρα.

πηγή: hindustantimes