Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ ένα μήνα μετά την γέννηση του Άρτσι - Και ήταν εντυπωσιακή

Αρνήθηκε να συναντήσει τον Τραμπ αλλά όχι την βασίλισσα.
ASSOCIATED PRESS

Η δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ, είχε εξαφανιστεί από τα φώτα της δημοσιότητας μετά την γέννηση του πρώτου της παιδιού, Άρτσι, καθώς είχε λάβει άδεια μητρότητας.

ASSOCIATED PRESS

Ωστόσο, σήμερα έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στο πλευρό του συζύγου της, πρίγκιπα Χάρι, για την ετήσια ανοιξιάτικη παρέλαση με την οποία γιορτάζει και τα επίσημα γενέθλιά της η βασίλισσα Ελισάβετ.

ASSOCIATED PRESS

Το βασιλικό ζευγάρι έφτασε στην τελετή με μια άμαξα, μαζί με την δούκισσα της Κορνουάλης, Καμήλα και την δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ.

Η Μέγκαν, εντυπωσίασε με το μαύρο φόρεμά της, δημιουργία της Κλερ Γουάιτ Κέλερ και το καπέλο από τον Νόελ Στιούαρτ. Φαινόταν χαρούμενη και ξεκούραστη ενώ ο πρίγκιπας Χάρι βρισκόταν συνέχεια στο πλευρό της.

ASSOCIATED PRESS

Η δούκισσα είχε αρνηθεί να συναντηθεί με τον Τραμπ κατά την διάρκεια της τριήμερης επίσημης επίσκεψης στο Λονδίνο καθώς διαφωνεί μαζί του σε πολλά θέματα πολύ πριν παντρευτεί τον Χάρι. Τον θεωρεί μισογύνη και την πολιτική του διχαστική. Στις προεδρικές εκλογές του 2016 μάλιστα υποστήριζε τη Χίλαρι Κλίντον.

Δεν θα μπορούσε όμως να χάσει τα γενέθλια της βασίλισσας.

Πηγή: Sky News