ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
25/11/2021 18:44 EET

Η TravelStaytion επίσημος πάροχος συνδεσιμότητας της Homes & Villas της Marriott International

Συνεργασία ορόσημο για την TravelStaytion. Επιλέχθηκε ως επίσημος πάροχος συνδεσιμότητας της Homes & Villas από την Marriott International.

TravelStaytion
Η TravelStaytion επίσημος πάροχος συνδεσιμότητας της Homes & Villas της Marriott International

Η νέα συνεργασία δίνει την δυνατότητα στους ιδιοκτήτες και διαχειριστές ακινήτων που συνεργάζονται με την TravelStaytion να καταχωρήσουν, να συνδέσουν και να συγχρονίσουν άμεσα τα ακίνητά τους στην Homes & Villas της Marriott International, την δημοφιλή πλατφόρμα ενοικίασης κατοικιών πολυτελείας δίνοντάς τους πρόσβαση σε περισσότερους από 150 εκατομμύρια ταξιδιώτες του βραβευμένου προγράμματος Marriott Bonvoy.

Η Homes & Villas της Marriott International, αξιοποιεί την εμπειρία δεκαετιών φιλοξενίας της Marriott International σε περισσότερες από 30 αλυσίδες ξενοδοχείων. Κάθε επιλεγμένη εταιρία και σπίτι ελέγχεται για να πληροί τα πρότυπα σχεδιασμού, καθαριότητας, ασφάλειας και ανέσεων της Marriott.

Η TravelStaytion προσκαλεί όλους τους επαγγελματίες ιδιοκτήτες και διαχειριστές ακινήτων να ενταχθούν στο μεγαλύτερο οικοσύστημα ενοικίασης κατοικιών, με υψηλά στάνταρ ποιότητας και υπηρεσιών. Μέσα από μια γρήγορη και εύκολη διαδικασία καταχώρησης ακινήτων, τα υψηλής ποιότητας ακίνητα μπορούν να έχουν γρήγορη έγκριση και προβολή στο δίκτυο της TravelStaytion και στην Homes & Villas της Marriott International.

TravelStaytion
Η TravelStaytion επίσημος πάροχος συνδεσιμότητας της Homes & Villas της Marriott International

 

Η TravelStaytion είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες πλατφόρμες ενοικίασης κατοικιών, διαχειριζόμενες από επαγγελματίες διαχειριστές ακινήτων και ιδιοκτήτες σε όλο τον κόσμο. Από την ίδρυσή της τον Απρίλιο του 2013 στο Notting Hill του Λονδίνου, έχει αποκτήσει ένα διαρκώς αυξανόμενο χαρτοφυλάκιο με πάνω από 65.000 εκπληκτικές ιδιοκτησίες σε περισσότερους από 700 προορισμούς σε όλο τον κόσμο.

Η TravelStaytion, με περισσότερους από 100.000 επισκέπτες που την εμπιστεύονται, εξασφαλίζει την παροχή άριστων υπηρεσιών στους ταξιδιώτες της, συνεργαζόμενη με εγκεκριμένους επαγγελματίες ιδιοκτήτες και διαχειριστές ακινήτων.