«Έχει μετατρέψει το παλάτι στη δική της τηλεοπτική εκπομπή»: Σφοδρή επίθεση ηθοποιού στην Μέγκαν Μαρκλ

Η ηθοποιός Στέφανι Πάουερς μίλησε για την δούκισσα με τον πιο εχθρικό τρόπο χωρίς δισταγμούς.
Vantagenews.com/IPx

Η Στέφανι Πάουερς, ηθοποιός και φίλη του πρίγκιπα Καρόλου, μίλησε στο Daily Beast για την νύφη του φίλου της, την Μέγκαν Μαρκλ με τον πιο αποδοκιμαστικό τρόπο. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην συνέντευξη, η δούκισσα έχει μετατρέψει την βασιλική οικογένεια στη δική της προσωπική τηλεοπτική εκπομπή «Οι ζωές των διάσημων και των πλουσίων» ή «Οι περιπέτειες της Μέγκαν στο παλάτι».

«Η Μέγκαν το μόνο που θέλει είναι να είναι το επίκεντρο της προσοχής, ένα αστέρι, το οποίο λυπάμαι πάρα πολύ, αλλά δεν είναι αυτό που υποτίθεται ότι πρέπει να κάνει», δήλωσε η Πάουερς και συνεχίζει:

«Ο ρόλος της δεν είναι να αποτελεί το επίκεντρο της προσοχής. Η δουλειά της είναι να βρίσκεται δίπλα στον Χάρι ως σύζυγός του και όχι να προσπαθεί να αλλάξει την δυναμική της βασιλικής οικογέενειας».

Η Πάουερς, γνωστή για τον ρόλο της στο sitcom Hart, επιτέθηκε και στην καριέρα της Μέγκαν ως ηθοποιού.

«Όλα τα πρωτοσέλιδα μιλάνε για μια ”βασίλισσα” του Χόλιγουντ που παντρεύτηκε έναν ”βασιλιά” της Βρετανίας. Ποια βασίλισσα; Είχε έναν μόνο ρόλο σε μια τηλεοπτική σειρά. Προφανώς και δεν είναι καμία σπουδαία ηθοποιός», δήλωσε η φίλη του Καρόλου και στην συνέχεια επιτέθηκε και στην υπόλοιπη βασιλική οικογένεια.

«Η Βρετανία ξεχωρίζει λόγω της βασιλικής οικογένειας και όταν ένα μέλος της δεν συμπεριφέρεται σωστά, αυτόματα μειώνει την βιωσιμότητά τους».

Παρά την σφοδρή της επίθεση στην βασιλική οικογένεια, η ηθοποιός επαίνεσε και κάποια από τα μέλη της.

«Η Κέιτ είναι άψογη. Κανείς δεν μπορεί να της πει τίποτα».

Η ηθοποιός παίζει πόλο με τον πρίγκηπα Κάρολο στο Royal Berkshire εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Μιλώντας για τον ίδιο δήλωσε:

«Λόγω της Νταϊάνα πολλοί τον έχουν παρεξηγήσει. Το πλήθος κρίνει χωρίς να ξέρει τι γίνεται στην πραγματικότητα. Είναι ένας συγκρατημένος άνθρωπος που ξέρει πολλά πράγματα. Θα γίνει ένας σπουδαίος βασιλιάς».

πηγή: express