Είχε σε καταψύκτη 183 σκύλους, φίδια, πουλιά, κουνέλια, κάποια τα είχε παγώσει ζωντανά

Το γραφείο του σερίφη δεν έδωσε στη δημοσιότητα τα κίνητρα για τις ενέργειες, αλλά είπε ότι η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.
.
.
Facebook

Ένας άνδρας από την Αριζόνα συνελήφθη και είναι αντιμέτωπος με 94 κατηγορίες για κακοποίηση ζώων. Μέσα στον καταψύκτη βρέθηκαν μεταξύ άλλων σκύλοι, χελώνες, σαύρες, πουλιά, φίδια, ποντίκια, αρουραίοι και κουνέλια. «Αρκετά από τα ζώα φαίνεται πως καταψύχθηκαν ζωντανά, λόγω της στάσης του σώματός τους», ανέφερε η ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του σερίφη της κομητείας.

Ο Μάικλ Πάτρικ Τέρλαντ, 43 ετών, συνελήφθη την Τετάρτη και κατά τη διάρκεια της ανάκρισης «τελικά παραδέχθηκε ότι έβαλε κάποια από τα ζώα στον καταψύκτη όταν ήταν ακόμη ζωντανά», ανέφερε ακόμη η ανακοίνωση.

Ο καταψύκτης βρισκόταν σε σπίτι που νοίκιαζε παλιότερα ο Τέρλαντ στο Γκόλντεν Βάλεϊ της Αριζόνα. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού ανακάλυψε τα ζώα ενώ καθάριζε, αφότου ο 43χρονος και η σύζυγός του μετακόμισαν.

Στη συνέχεια, ο ιδιοκτήτης επικοινώνησε με μία γυναίκα η οποία κατήγγειλε τελικά το περιστατικό στις αρχές. Η συγκεκριμένη είπε στους αστυνομικούς πως είχε δώσει στον Τέρλαντ τα φίδια της, για εκτροφή, με τη συμφωνία να της τα επιστρέψει, αλλά αδυνατούσε να τον εντοπίσει για να τα πάρει πίσω.

Το γραφείο του σερίφη δεν έδωσε στη δημοσιότητα τα κίνητρα για τις ενέργειες, αλλά είπε ότι η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο Τέρλαντ βρίσκεται τώρα στο κέντρο κράτησης ενηλίκων της κομητείας Μοχάβε στο Κίνγκσμαν. Οι αρχές αναζητούν τη σύζυγό του, που προσδιορίζεται ως Μπρούκλιν Μπεκ, για περαιτέρω ανάκριση.

Πηγή: CBS

Δημοφιλή