ΚΟΙΝΩΝΙΑ
14/06/2019 14:50 EEST

Στην Ελλάδα εκδόθηκε ο κατηγορούμενος για τον φόνο του επιχειρηματία Σταματιάδη

Είχε διαφύγει αρχικά στην Ιταλία και στη συνέχεια -μέσω Αλβανίας- έφτασε στο Βέλγιο.

Στο κτίριο της Διεύθυνσης Μεταγωγών Δικαστηρίων Αττικής κρατείται, μετά την έκδοση του στη χώρα μας από τις βελγικές Αρχές, ο 30χρονος Αλβανός που είχε συλληφθεί στις Βρυξέλλες και κατηγορείται μεταξύ άλλων για τη δολοφονία του επιχειρηματία, Αλέξανδρου Σταματιάδη, στην Κηφισιά.

Πρόκειται για τον (επ.) GJERGJI (ον.) ELVIS του NDUA και της MARA που γεννήθηκε στις 25-2-1989 στην Αλβανία, τα στοιχεία ταυτότητας του οποίου είχαν δοθεί στη δημοσιότητα στα τέλη Φεβρουαρίου 2019.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τη δολοφονία του επιχειρηματία στο σπίτι του στην Κηφισιά, ο Αλβανός κακοποιός είχε διαφύγει αρχικά στην Ιταλία και στη συνέχεια -μέσω Αλβανίας- έφτασε στο Βέλγιο, όπου εντοπίστηκε και συνελήφθη στο πλαίσιο εκτέλεσης διεθνούς εντάλματος σύλληψης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο 30χρονος Αλβανός είναι μέλος σπείρας «μπουκαδόρων» που είχαν εξαρθρωθεί τον Φεβρουάριου του 2019 από το Τμήμα Δίωξης Ληστειών και Διαρρηκτών της Ασφάλειας Αττικής. Ο Αλβανός κακοποιός, κατά τη σύλληψη του στις Βρυξέλλες, είχε πάνω του ελληνικό δελτίο αστυνομικής ταυτότητας.