Κέρδισε το τζάκποτ και έγινε μέσα σε μια νύχτα πλουσιότερος από την Αντέλ και τον Εντ Σιράν

Το καλύτερο δώρο ενόψει Brexit.
Horacio Villalobos via Getty Images

Το τζάκποτ του βρετανικού τυχερού παιχνιδιού Euromillions επαναλαμβανόταν χωρίς νικητή για 22 συνεχόμενες φορές από τις 19 Ιουλίου. Στις 24 Σεπτεμβρίου έφτασε το πλαφόν των 190 εκατομμυρίων ευρώ. Σύμφωνα με τους κανονισμούς, όταν συμβεί αυτό γίνονται άλλες πέντε κληρώσεις σε αναζήτηση του απόλυτου νικητή και στη συνέχεια στην έκτη κλήρωση, αν είχε γίνει, θα κέρδιζε όποιος είχε πετύχει όχι όλους τους αριθμούς αλλά τους περισσότερους.

Ο νικητής όμως βρέθηκε και ήταν ένας, αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν διαρρεύσει περισσότερες πληροφορίες για την ταυτότητά του. Σύμφωνα με το BBC, η εταιρεία Camelot, που διοργανώνει τη λοταρία αυτή, ανακοίνωσε πως τα χρήματα τα κέρδισε ένας και μόνο τυχερός. Οι τυχεροί αριθμοί ήταν 7, 10, 15, 44 και 49 και Lucky star οι αριθμοί 3 και 12. Η νίκη του του εξασφαλίζει μία θέση στη λίστα των χιλίων πλουσιότερων κατοίκων του Ηνωμένου Βασιλείου των Sunday Times. Μάλιστα, θα ξεπεράσει τις περιουσίες των Κάλβιν Χάρις, Εντ Σιράν, Ντάνιελ Ράντκλιφ αλλά και της Αντέλ.

Ο τραγουδιστής Εντ Σιράν.
Ο τραγουδιστής Εντ Σιράν.
Martin Rickett - PA Images via Getty Images

Δελτία του Euromillions πωλούνται σε εννέα χώρες, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, την Ισπανία, την Αυστρία, το Βέλγιο, το Λουξεμβούργο, την Ιρλανδία, την Πορτογαλία και την Ελβετία.

Ο υπερτυχερός ξεπέρασε το ποσό των 179 εκατομμυρίων ευρώ, που ήταν το ποσό που είχε κερδίσει ένα ζευγάρι το 2011.

Popular in the Community