ΔΙΕΘΝΕΣ
09/10/2020 07:18 EEST

ΗΠΑ: Επεσε από βράχο και σκοτώθηκε - Οι αρχές βρήκαν ξένα οστά στον τόπο της τραγωδίας

Αντιμέτωπη με αναπάντεχα ευρήματα η τοπική αστυνομία.

ASSOCIATED PRESS

Ενας 25χρονος άνδρας πέθανε την Κυριακή μετά από πτώση από ένα βράχο στο Εθνικό Πάρκο Αναψυχής Glen Canyon της Αριζόνα, καθώς γλίστρησε και βρέθηκε στο κενό την ώρα που έβγαζε φωτογραφίες.

Ενώ οι αρχές ανακτούσαν το σώμα του άτυχου νεαρού, ανακάλυψαν επίσης ανθρώπινα μέλη που δεν σχετίζονται με την μοιραία πτώση του θύματος

Μάρτυρες δήλωσαν ότι ο άνδρας - που ταυτοποιήθηκε ότι είναι ο Ορλάντο Σερράνο Αρζόλα - ήταν στην άκρη του γκρεμού, απαθανατίζοντας τη θέα του ποταμού Κολοράντο από ψηλά, όταν έπεσε από ύψος μέτρων και κατρακύλησε για άλλα 45 μέτρα.

George Rose via Getty Images

Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Κοκονίνο και αξιωματικοί της περιοχής ήρθαν στη συνέχεια αντιμέτωποι με αναπάντεχα ευρήματα: ανακάλυψαν οστά στη βάση του Glen Canyon, τα οποία αναγνωρίστηκαν ως ανθρώπινα υπολείμματα, τα οποία όμως δεν ανήκουν στο θύμα.

Η αστυνομία και η υπηρεσία του πάρκου διεξάγουν έρευνα για τα τα οστά αυτά και δήλωσαν ότι θα δημοσιεύσουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση όταν θα έχουν στη διάθεσή τους νεότερα στοιχεία.

Πηγή: CNN