ΔΙΕΘΝΕΣ
26/02/2020 18:11 EET | Updated 26/02/2020 18:13 EET

ΗΠΑ: Θρίλερ η εξαφάνιση της Έβελιν Μπόσγουελ - Συνελήφθη η μητέρα

Το 15 μηνών μωρό αγνοείται εδώ και μήνες. Αντικρουόμενες καταθέσεις της μητέρας.

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της εξαφάνισης της Έβελιν Μπόσγουελ στο Τενεσί, η οποία ενώ λείπει εδώ και 2 μήνες, ο παππούς της δήλωσε την εξαφάνισή της την προηγουμένη εβδομάδα. Σύμφωνα με το USA Today, η μητέρα της Μέγκαν Μπόσγουελ, 18 ετών, συνελήφθη σε σχέση με την υπόθεση. 

Το 15 μηνών κοριτσάκι χάθηκε υπό περίεργες συνθήκες και σύμφωνα με την αστυνομία υπάρχουν ανακριβείς πληροφορίες και αντικρουόμενες καταθέσεις. 

Στις 19 Φεβρουαρίου εκδόθηκε Amber Alert για τον εντοπισμό της, ωστόσο σύμφωνα με το Υπηρεσία Ερευνών του Τενεσί, η τελευταία φορά που εθεάθη ήταν στις 26 Δεκεμβρίου. Η μητέρα της κατηγορείται για ψευδή κατάθεση. 

Το Υπηρεσία Ερευνών του Τενεσί αρχικά ανέφερε ότι κανείς δεν είχε δει την Έβελιν από τις 26 Δεκεμβρίου, αλλά ήδη από τα αρχικά στάδια της έρευνας διαπιστώθηκε πως η τελευταία φορά που φέρεται να την είδε κανείς είναι στις 10 ή 11 Δεκεμβρίου. Η Έβελιν φορούσε ροζ αθλητική φόρμα, ροζ παπούτσια και ροζ κορδέλα. 

«Κατά τη διάρκεια των ερευνών, οι Αρχές έχουν εντοπίσει αντιφάσεις στις καταθέσεις της. Αυτό, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η εξαφάνιση της Έβελιν δεν δηλώθηκε άμεσα κάνουν την υπόθεση αυτή αρκετά περίπλοκη» τονίζει η Υπηρεσία Ερευνών του Τενεσί. 

Σε μια συνέντευξη στο WCYB News 5 η μητέρα της δήλωσε πως η Έβελιν είναι με babysitter, αλλά αρνήθηκε να την κατονομάσει. 

«Ο λόγος για τον οποίο δεν το ανέφερα τίποτα ήταν επειδή ήξερα ποιος την είχε και δεν ήθελα να εξαφανιστεί με την κόρη μου. Και μόλις κατάλαβε ότι κάτι συμβαίνει, χάθηκε από προσώπου γης. Ανησυχώ για το που μπορεί να βρίσκονται και τι μπορεί να κάνουν με αυτή», είπε στους δημοσιογράφους. 

Οι έρευνες για τον εντοπισμό της μικρής ξεκίνησαν όταν ο παππούς της δήλωσε την εξαφάνισή της στις κοινωνικές υπηρεσίες του Τενεσί προ μερικών ημερών. Η μητέρα της Έβελιν κατοικεί στην κομητεία Σάλιβαν και έχει την αποκλειστική κηδεμονία του παιδιού, καθώς ο πατέρας του υπηρετεί στον στρατό στη Λουιζιάνα. 

Όπως αναφέρουν αμερικανικά ΜΜΕ, δίνεται αμοιβή 56.000 δολαρίων για την επιστροφή της μικρής Έβελιν. 

Πηγή: usatoday