ΚΟΙΝΩΝΙΑ
13/04/2021 11:37 EEST | Updated 13/04/2021 11:39 EEST

Επίθεση με καυστικό υγρό σε έγκυο - Νοσηλεύεται με εγκαύματα

Η 25χρονη γυναίκα κατήγγειλε ότι ένας άνδρας σταμάτησε με αυτοκίνητο δίπλα της ενώ περπατούσε και της επιτέθηκε.

Eurokinissi

Ένα περίεργο περιστατικό, που θυμίζει σε όλους την επίθεση με βιτριόλι στην 35χρονη Ιωάννα, ερευνούν τα τελευταία εικοσιτετράωρα τα στελέχη του Τμήματος Ασφαλείας Κυψέλης.

Μία 25χρονη γυναίκα κατήγγειλε ότι, λίγο μετά τα μεσάνυχτα Κυριακής προς Δευτέρα, ένας άνδρας της επιτέθηκε με καυστικό υγρό στο πρόσωπο. Σύμφωνα με την περιγραφή του θύματος, που είναι στον τέταρτο μήνα της κύησης, περπατούσε στην οδό Ηπείρου κοντά στην εκκλησία της Αγίας Κυριακής και ένας άγνωστος άνδρας σταμάτησε με αυτοκίνητο δίπλα της, την έριξε στο έδαφος και με ένα πανί, εμποτισμένο με υγρό, της προκάλεσε εγκαύματα στα χείλη και το μάγουλο.

Η 25χρονη γυναίκα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός και σε πρώτο χρόνο φέρεται να μην αναγνώρισε τον δράστη και να δήλωσε ότι δεν έχει προσωπική αντιδικία με κάποιον.  

Πριν από περίπου έναν χρόνο, στην Καλλιθέα, δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό η 35χρονη Ιωάννα, την ώρα που πήγαινε στην εργασία της. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τη γυναίκα, που της επιτέθηκε, η οποία -αν και αρχικά κράτησε αρνητική στάση- την προηγούμενη εβδομάδα ομολόγησε την πράξη της.