Αγνωστος της έταξε 9 εκατ. μέσω ίντερνετ για να σκοτώσει την «φίλη» της κι αυτή το έκανε

Επρόκειτο για έγκλημα που σχεδιαζόταν για εβδομάδες από τους συνεργούς.
Η Ντενάλι Μπρέμερ κατηγορείται για δολοφονία πρώτου βαθμού και διακίνηση παιδικής πορνογραφίας.
Η Ντενάλι Μπρέμερ κατηγορείται για δολοφονία πρώτου βαθμού και διακίνηση παιδικής πορνογραφίας.
Le Parisien

Μια Αμερικανίδα φέρεται να οργάνωσε τη δολοφονία της «καλύτερής της φίλης», επειδή κάποιος άγνωστος της προσέφερε εννιά εκατομμύρια δολάρια μέσω διαδικτύου για να το πράξει. Σύμφωνα με τον εισαγγελέα που έχει αναλάβει την υπόθεση, η κοπέλα είχε δημοσιεύσει στο παρελθόν και βίντεο πορνό με τα θύματά της και τώρα αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες.

Η Ντενάλι Μπρέμερ, 18 ετών, που μένει στην Αλάσκα, κατηγορείται για δολοφονία πρώτου βαθμού και διακίνηση παιδικής πορνογραφίας. Στις 2 Ιουνίου πυροβόλησε την φίλη της Σίνθια Χόφμαν στο κεφάλι.

Σύμφωνα με πράκτορες του Ομοσπονδιακού Γραφείου Έρευνας (FBI) που εξιχνίασαν την υπόθεση, η Ντενάλι στρατολογήθηκε για να δολοφονήσει τη νεαρή από τον Ντάριν Σιλμίλερ, 21 ετών. Γνωρίστηκαν μέσω διαδικτύου και σύναψαν σχέση.

Το κατηγορητήριο αναφέρει ότι το ζευγάρι εξαπτόταν από την ιδέα να οργανώσει τον βιασμό και τη δολοφονία κάποιας στην Αλάσκα και ο Σιλμίλερ υποσχέθηκε να δώσει στην Μπρέμερ τουλάχιστον 9 εκατομμύρια δολάρια εάν διέπραττε το έγκλημα και του έστελνε μαγνητοσκοπημένο υλικό από την τέλεσή του.

Η Μπρέμερ άρχισε να αναζητεί συνεργούς. Η μικρή ομάδα διάλεξε στόχο: τη Σίνθια Χόφμαν, 19 ετών, που έπασχε από νοητική υστέρηση.

Στις αρχές Ιουνίου, η Σίνθια Χόφμαν ακινητοποιήθηκε με κολλητική ταινία και δολοφονήθηκε με μια σφαίρα στον σβέρκο, πριν το πτώμα της πεταχτεί σ’ ένα ποτάμι βορειοανατολικά του Άνκορατζ, σύμφωνα με το πολιτειακό υπουργείο Δικαιοσύνης της Αλάσκας. Το πτώμα βρέθηκε δύο ημέρες αργότερα.

Κατά τον πατέρα της, η Σίνθια είχε διανοητική ηλικία δωδεκάχρονου κοριτσιού και θεωρούσε την Ντενάλι Μπρέμερ την «καλύτερή της φίλη».

(Mε πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, CNN)

Δημοφιλή