Φλόριντα: Πατέρας κρατά το μωρό του ως ασπίδα προτού τον χτυπήσουν με τέιζερ

Αρνήθηκε να σταματήσει όταν οι αστυνομικοί του έκαναν σήμα.
.
.
Youtube

Ένας πατέρας από τη Φλόριντα των ΗΠΑ φαίνεται σε βίντεο να κρατά το μικρό αγοράκι του ως ασπίδα στη διάρκεια μιας έντονης αντιπαράθεσης με την αστυνομία, η οποία κατέληξε στο να χτυπηθεί με τέιζερ και τελικά να συλληφθεί.

Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Φλάγκλερ ανέφερε ότι απάντησε στην κλήση μιας γυναίκα την περασμένη εβδομάδα στο Πάλμ Κόαστ, σύμφωνα με την οποία, ο σύντροφός της, Μπράντον Λόνερ, 27 ετών, είχε απαγάγει τον ενός έτους γιο τους με την απειλή όπλου, αναφέρει η NYPost.

Σύντομα ο Λόνερ εντοπίστηκε να οδηγεί επικίνδυνα με το παιδί του στην αγκαλιά του. Αρνήθηκε να σταματήσει όταν οι αστυνομικοί του έκαναν σήμα.

Τελικά σταμάτησε στο εμπορικό κέντρο Target πριν παρκάρει σε ένα McDonald drive-thru. Εκεί βγήκε με το παιδί στην αγκαλιά του.

Στο βίντεο φαίνεται ο πατέρας που αρνείται να αφήσει το παιδί, την ώρα που τον έχουν περικυκλώσει αστυνομικοί με αστυνομικούς σκύλους.

«Άσε το παιδί κάτω, άσε το παιδί κάτω» ακούγονται να φωνάζουν οι αστυνομικοί στον 27χρονο με τον ίδιο να μην υπακούει.

Τελικά οι αστυνομικοί τον χτύπησαν με ένα τέιζερ και ο άντρας έπεσε στο έδαφος μαζί με το παιδί που φορούσε πάνα, το οποίο έπιασαν και προσπάθησαν να παρηγορήσουν, καθώς το μωρό έκλαιγε και φώναζε τον πατέρα του.

Ο Λόνερ συνέχισε να αντιστέκεται, για να συλληφθεί τελικά με τη βοήθεια του αστυνομικού σκύλου.

Το παιδί μεταφέρθηκε στη μητέρα του και στον Λόνερ προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες για τα τραύματα που του προκάλεσε ο σκύλος, για να οδηγηθεί στη συνέχεια στο κρατητήριο.