Υπό έλεγχο η φωτιά σε αποθήκη πολυεστερικών στον Ασπρόπυργο. Αποπνικτική η ατμόσφαιρα

Μήνυμα νωρίτερα από το 112: «Αν βρίσκεστε στη Λεωφόρο ΝΑΤΟ, περιοχή Ασπροπύργου, καταφύγετε σε κλειστό κτήριο τώρα....Εκλύονται επικίνδυνοι για την υγεία καπνοί".
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi

Υπό έλεγχο είναι η φωτιά που ξέσπασε σε εργοστάσιο πολυεστερικών στον Ασπρόπυργο, επί της λεωφόρου ΝΑΤΟ έπειτα από επιχείρηση κατάσβεσης με τη συμμετοχή 30 πυροσβεστών με 11 οχήματα, με συνδρομή από υδροφόρες ΟΤΑ.

Η ατμόσφαιρα όπως μεταδίδει η ΕΡΤ ήταν αποπνικτική. Σε απόσταση αρκετών μέτρων ακόμα και η ορατότητα ήταν πολύ δύσκολη από τους καπνούς.

Τα αίτια της φωτιάς παραμένουν άγνωστα.

Νωρίτερα εστάλη προειδοποίηση στους κάτοικους της ευρύτερης περιοχής να καταφύγουν σε εσωτερικούς χώρους με κλειστά παράθυρα και πόρτες για να προφυλαχθούν από τις τοξικές αναθυμιάσεις.

Συγκεκριμένα το μήνυμα ανέφερε: «Αν βρίσκεστε στη Λεωφόρο ΝΑΤΟ, περιοχή Ασπροπύργου, καταφύγετε σε κλειστό κτήριο τώρα. Έχει εκδηλωθεί πυρκαγιά σε υπαίθρια αποθήκη με συνθετικά υλικά. Εκλύονται επικίνδυνοι για την υγεία καπνοί. Κλείστε πόρτες και παράθυρα».

Είναι η δεύτερη φορά που οι κάτοικοι της περιοχής καλούνται να προφυλαχθούν από τοξικούς καπνούς καθώς λίγο πιο κάτω χθες είχε εκδηλώθεί φωτιά σε εργοστάιο ελαστικών.

Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi

Δημοφιλή