ΔΙΕΘΝΕΣ
14/06/2019 10:34 EEST | Updated 14/06/2019 10:54 EEST

H Airbnb διοργανώνει τον «γύρο του κόσμου σε 80 ημέρες» - Πώς να πάρετε μέρος

Πόσο κοστίζει και τι περιλαμβάνει.

David Mirzoeff - PA Images via Getty Images

Λίγοι είναι οι τυχεροί που θα είναι σε θέση να ζήσουν τις περιπέτειες του Φιλέα Φογκ από το κλασσικό μυθιστόρημα «Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες» του Ιουλίου Βέρν.

Το μοναδικό γεγονός, που διοργανώνεται από την Airbnb, περιλαμβάνει ταξίδια σε 18 χώρες με οκτώ διαφοτετικούς τρόπους μεταφοράς, συμπεριλαμβανομένου ενός αερόστατου, και σκοπό έχει να προωθήσει μια νέα εφαρμογή διαθέσιμων κρατήσεων που ονομάζονται «Airbnb Περιπέτειες» (Airbnb Adventures).

Η εμπειρία έχει ως στόχο να αναβιώσει το ταξίδι του Φογκ, από την εξερεύνηση των νησιών Γαλαπάγκος μέχρι τις ορεινές πεζοπορίες στην Αυστραλία, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Airbnb, Τζο Ζάντε.

«Θεωρήσαμε ότι η ιδέα της περιπλάνησης στον πλανήτη και η επίσκεψη σε όλες αυτές τις διαφορετικές κουλτούρες και κοινότητες σε 80 ημέρες είναι απλώς μια πραγματικά διασκεδαστική και ενδιαφέρουσα υπόθεση», ανέφερε.

Από τις 20 Ιουνίου, οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν κράτηση για το 80ήμερο ταξίδι, το οποίο προσφέρεται σε τιμή 5.000 δολαρίων και περιλαμβάνει όλα τα ταξίδια, διαμονή, δραστηριότητες και γεύματα. Οι επισκέπτες αναχωρούν από το Λονδίνο την 1η Σεπτεμβρίου 2019. Η εταιρεία δεν δήλωσε πόσα πακέτα είναι διαθέσιμα.

Πηγή: ABC News

Sponsored Post