Ισόβια στον «κανίβαλο του Grindr»: Δολοφόνησε, ακρωτηρίασε κι έφαγε όργανα νεαρού

Το γυμνό σώμα του Μπέικον βρέθηκε κρεμασμένο από τους αστραγάλους στα δοκάρια του υπογείου του Λατούνσκι, με μαχαιριές στην πλάτη και τον λαιμό.
via Associated Press

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε ο κανίβαλος Μάρκ Λατούνσκι, 53 ετών, από το Μίσιγκαν, ο οποίος δολοφόνησε, ακρωτηρίασε και έφαγε μέρη του σώματος του Κέβιν Μπέικον, 25 ετών, που γνώρισε μέσω της εφαρμογής Grindr .

Ο Λατούνσκι ο οποίος καταδικάστηκε για φόνο πρώτου βαθμού καθώς και για τεμαχισμό και ακρωτηριασμό πτώματος δεν έχει δικαίωμα αποφυλάκισης.
Ο 53χρονος παραδέχτηκε ότι δολοφόνησε και ακρωτηρίασε το πτώμα, αφού παρέσυρε τον Μπέικον να συναντηθούν μέσω της εφαρμογής Grindr την παραμονή των Χριστουγέννων το 2019, αναφέρει το Fox.

Ο Μπέικον, που ήταν ένας επιτυχημένος κομμωτής και φοιτητής στο Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν-Φλιντ , είχε πει στον συγκάτοικό του την παραμονή των Χριστουγέννων του 2019 ότι θα συναντούσε έναν άνδρα με τον οποίο μιλούσε στο Grindr.

via Associated Press

Ο Μπέικον δηλώθηκε ως αγνοούμενος την επόμενη ημέρα, αφού δεν εμφανίστηκε στο σπίτι των γονιών του στο Φλιντ για πρωινό με την οικογένεια την ημέρα των Χριστουγέννων.

Η αστυνομία ανακάλυψε το πτώμα του το επόμενο Σάββατο, 28/12, στο Μπλούμφιλντ , σε απόσταση άνω των 20 μιλίων από το σπίτι του.

Το γυμνό σώμα του Μπέικον βρέθηκε κρεμασμένο από τους αστραγάλους στα δοκάρια του υπογείου του Λατούνσκι, με μαχαιριές στην πλάτη και τον λαιμό και το σώμα του ακρωτηριασμένο.

via Associated Press

Οι ερευνητές ισχυρίστηκαν ότι ο Λατούνσκι μαχαίρωσε στην πλάτη τον Bacon, ο οποίος εντοπίστηκε κρεμασμένος από το ταβάνι. Του είχε κόψει τον λαιμό και είχε φάει μέρη του σώματός του.

Ομολόγησε ότι έκοψε και έφαγε τους όρχεις του Μπέικον.

Οι ερευνητές είπαν ότι ο Λατούνσκι και ο Μπέικον γνωρίστηκαν μέσω της εφαρμογής γνωριμιών Grindr. Ο θύτης παρέσυρε το θύμα του στο σπίτι του, όπου τον δολοφόνησε βάναυσα.

Ο Λατούνσκι αρχικά δήλωσε αθώος λόγω παραφροσύνης, αλλά στη συνέχεια ανασκεύασε και ομολόγησε την ενοχή του για φόνο πριν την δίκη.

Σύμφωνα με την έρευνα, ο θύτης είχε κρατήσει όμηρο το θύμα πριν την πράξη του.

Δημοφιλή