Ισπανία: Νεκρός 11χρονος που έκανε παρκούρ, επεσε στη ρεσεψιόν ξενοδοχείου

Mεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένο στο νοσοκομείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή.
Travel in Alicante city, Spain
Travel in Alicante city, Spain
Roberto Machado Noa via Getty Images

Τραγικό θάνατο είχε ένα αγόρι, 11 ετών, που έπεσε στο κενό από ύψος 15 μέτρων ενώ έκανε εξάσκηση στο παρκούρ σε ξενοδοχείο στηνπόλη Αλικάντε της Ισπανίας.

Αρκετοί τουρίστες πιστεύεται ότι έγιναν μάρτυρες της τραγωδίας, καθώς το αγόρι έπεσε από την οροφή στον χώρο της ρεσεψιόν του ξενοδοχείου.

Το παιδί μετά τον τραυματισμό του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά πέθανε αργά το βράδυ της Κυριακής (4/12) σε νοσοκομείο της Αλικάντε της νοτιανατολικής Ισπανίας, αναφέρει η Daily Mail.

Εκπρόσωπος της ισπανικής πολιτικής προστασίας είπε: «Κάνουμε έρευνες. Όλα, όμως, τα στοιχεία μέχρι στιγμής δείχνουν ότι η τραγωδία ήταν αποτέλεσμα αμέλειας του νεαρού. Δεν έμενε στο ξενοδοχείο, ανέβηκε στην ταράτσα με έναν φίλο του για να εξασκηθεί στο παρκούρ. Έπεσε από ύψος 15 μέτρων και προσγειώθηκε στην αίθουσα υποδοχής, στο ισόγειο του ξενοδοχείου.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Μαρίνα Μπάχα στη Βαλαγίσα, σε σοβαρή κατάσταση και στη συνέχεια στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Αλικάντε όπου και πέθανε το βράδυ της Κυριακής» και πρόσθεσε: «Το νεκρό αγόρι είναι από τη Νορβηγία. Αυτή είναι η μόνη πληροφορία που έχουμε αυτή τη στιγμή».

Πήγαινε στην αρχική σελίδα