Καταθέτει η 25χρονη που δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό

Η αστυνομία θεωρεί ότι δεν ήταν μια τυχαία επιλογή «στόχου».
Φωτο αρχείου
Φωτο αρχείου
Eurokinissi

Εντός της ημέρας αναμένεται να καταθέσει στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών η 25χρονη, που κατήγγειλε ότι λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 11ης Απριλίου δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό, από έναν άγνωστο άνδρα.

Στην πρώτη κατάθεσή της είχε περιγράψει το σημείο της επίθεσης, ενώ είχε πει ότι ο άνδρας της είναι άγνωστος, σταμάτησε με αυτοκίνητο δίπλα της, την έριξε στο έδαφος, την ακινητοποίησε και της έβαλε στο πρόσωπο ένα πανί εμποτισμένο με καυστικό υγρό.

Το θύμα υπέστη εγκαύματα στα χείλη και τα μάγουλα, αλλά οι αστυνομικοί θέλουν να την εξετάσουν και πάλι, καθώς έχουν αρκετές απορίες και αναζητούν απαντήσεις. Δεν μπόρεσαν να καταλάβουν γιατί ήταν στη συγκεκριμένη περιοχή -μακριά από το σπίτι της- σε μία ώρα με απαγόρευση κυκλοφορίας (λόγω πανδημίας). Θεωρούν πολύ δύσκολο ο δράστης να έκανε μία τυχαία επιλογή «στόχου» και θα ζητήσουν από την 25χρονη περισσότερες λεπτομέρειες για τη ζωή και την καθημερινότητά της.

Το θύμα είναι στον τέταρτο μήνα της κύησης, αλλά σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς το περιστατικό δεν προκάλεσε κάποιο πρόβλημα στο έμβρυο.

Δημοφιλή