Κέιτ Χάντσον-Ντρου Μπάριμορ: Η χειρότερη φάρσα που είδαμε ποτέ ζωντανά στην τηλεόραση

Άμα δεν το 'χεις καλύτερα άσ' το για κανέναν άλλο.
Kevin Mazur via Getty Images

Η Ντρου Μπάριμορ και η Κέιτ Χάντσον απέδειξαν ότι οι δεξιότητές τους στις φάρσες είναι κάπως σκουριασμένες.

Όταν η Χάντσον εμφανίστηκε στο «The Drew Barrymore Show» την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου, οι δύο ηθοποιοί αμέσως ξεκίνησαν να συζητούν το γεγονός πως και οι δυο τους ένα φεγγάρι έβγαιναν με τους αδερφούς Γουίλσον. Η Μπάριμορ έβγαινε με τον Λουκ Γουίλσον στα τέλη της δεκαετίας του 1990, μετά τη συνάντησή τους στα γυρίσματα μιας ταινίας του 1998 με τίτλο «Home Fries», ενώ η Χάντσον έβγαινε με τον Όουεν Γουίλσον τη δεκαετία του 2000, όταν ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας «You, Me and Dupree», του 2006.

Και οι δύο ηθοποιοί παραδέχτηκαν δημόσια ότι δεν είχαν την παραμικρή επαφή με τους πρώην τους, αλλά ήταν σίγουρες ότι είχαν ακόμα τα νούμερά τους.

«Νιώθω ότι πρέπει να κάνουμε μια φάρσα», πρότεινε η Μπάριμορ.

«Ας το κάνουμε σε αυτή την εκπομπή», συμφώνησε η Χάντσον.

Μετά από το πρώτο διαφημιστικό διάλειμμα, οι ηθοποιοί δύο «ανέλαβαν δράση». Σε βίντεο που εξασφάλισε το Entertainment Weekly, οι δύο γυναίκες κάλεσαν έναν αριθμό που πιστεύονταε ότι ανήκε στον Λουκ Γουίλσον, ωστόσο τελικά, κατέληξαν να μιλούν σε έναν τυχαίο άντρα ονόματι Λούκας Γουίλσον. Και τότε ήταν που ξεκίνησαν τα ευτράπελα.

«Αν ψάχνεις τον ηθοποιό Λουκ Γουίλσον, αυτός δεν είμαι εγώ», τους είπε στο τηλέφωνο ο Λούκας Γουίλσον γελώντας σε ανοιχτή ακρόαση.

«Ποιος Λουκάς είναι αυτός;» αναρωτήθηκε η Χάντσον. «Και πώς ξέρει την Ντρου Μπάριμορ;»

«Ήμουν στην ταινία της, “Never Been Kissed”, απάντησε ο Λούκας Γουίλσον, αναφερόμενος στη ρομαντική κωμωδία της Μπάριμορ του 1999.

«Είναι ένας άλλος Λούκας!» αναφώνησε ενθουσιασμέμνη η Χάντσον, τη στιγμή που η Μπάριμορ είχε πάρει μια έκφραση που καθιστούσε ολοφάνερο το γεγονός ότι δεν έχει ιδέα ποιος ήταν αυτός ο Λούκας που είχε καλέσει στο τηλέφωνο.

«Λυπόμαστε πολύ για την ενόχληση! Αυτή τη στιγμή καλούμε ανθρώπους στην τύχη», ισχυρίστηκε νευρικά η Μπάριμορ. Στη συνέχεια, η Μπάριμορ του εγγυήθηκε ότι θα τον καλέσει αργότερα για να του εξηγήσει τί ακριβώς συνέβη.

«Μη στεναχωριέσαι. Είναι πάντα όμορφο να μαθαίνω νέα σου», απάντησε ο Λούκας.

«Είσαι ελεύθερος;» πετάχτηκε και ρώτησε τότε η Χάντσον, πολλαπλασιάζοντας τη χαοτική ενέργεια και προκαλώντας το γέλιο του κοινού.

«Ακούγομαι λάιβ σε τηλεοπτική εκπομπή;» απόρησε τότε ο Λούκας Γουίλσον.

«Εμ, ναι, κάτι τέτοιο», του αποκάλυψε η Μπάριμορ.

Ωστόσο ο Λούκας Γουίλσον αποδείχθηκε ο κατάλληλος άνθρωπος για ένα τέτοιο εγχείρημα.

Στη συνέχεια η Μπάριμορ ευχαρίστησε τον Λούκας Γουίλσον που ήταν τόσο δεκτικός σε όλα τα αστεία και η αμήχανη στιγμή ολοκληρώθηκε με έναν γλυκό αποχαιρετισμό.

Δημοφιλή