Κινηματογραφική σύλληψη διαρρηκτών που βγήκαν για «δουλειά» με φορτηγό

Όταν έφτασαν ενισχύσεις, περίπου έξι άτομα πήδηξαν από το εν κινήσει φορτηγό και άρχισαν να τρέχουν σε αγροτικές εκτάσεις.
Huffpost GR

Κινηματογραφική σύλληψη διαρρηκτών σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στο Κορωπί.

Περιπολικό της Άμεσης Δράσης εντόπισε στις 2.25 το πρωί ύποπτο φορτηγό, το οποίο από τον τερματικό της ΕΛ.ΑΣ. έβγαινε κλεμμένο, κοντά στο σταθμό του προαστιακού. Οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει. Αντ’ αυτού το φορτηγό ανέπτυξε ταχύτητα και έκανε επικίνδυνος ελιγμούς κλείνοντας το δρόμο στο περιπολικό.

Huffpost GR

Αμέσως έφτασαν ενισχύσεις και τότε περίπου έξι άτομα πήδηξαν από το εν κινήσει φορτηγό και άρχισαν να τρέχουν σε αγροτικές εκτάσεις. Όπως γνωστοποίησε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ., Χρήστος Μπαλάσκας, τελικά το φορτηγό ακινητοποιήθηκε όταν μετά από επικίνδυνους ελιγμούς έπεσε πάνω στη μπάρα του δρόμου. Αστυνομικοί συνέλαβαν τελικά τρία άτομα, μετά από καταδίωξη, τα οποία αντιστάθηκαν σθεναρά και κινήθηκαν απειλητικά εναντίον των ανδρών της Άμεσης Δράσης.

Huffpost GR

Από αυτούς ένας είναι΄Έλληνας, ένας ομογενής από το Ουζμπεκιστάν και ένας Αρμένιος. Στο φορτηγό βρέθηκε πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων, γάντια κ.λ.π. Έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη από τις αρμόδιες υπηρεσίες για τη συμμετοχή των συλληφθέντων σε σοβαρές περιπτώσεις διαρρήξεων εταιριών.

Δημοφιλή