Λύτρας: Η σύζυγός μου δεν φέρει καμία ευθύνη για τις οφειλές μου

Δεν της ζήτησα να μου παραδώσει ρούχα ή χρήματα.
.
.
Eurokinissi

Για ανακρίβειες που έχουν κυκλοφορήσει σχετικά με το περιεχόμενο του περιβόητου μηνύματος και του «επεισοδίου» που προκλήθηκε έξω από το σπίτι της συζύγου του, αλλά και για «ανθρωποφαγία» εις βάρος του ίδιου, αλλά και της συζύγου και των τριών του παιδιών κάνει λόγο σε ανακοίνωση που εξέδωσε μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας.

Ο κ. Λύτρας αναφέρει στην ανακοίνωσή του ότι η σύζυγος του Σοφία Πολυζωγοπούλου, η οποία έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον ίδιο, δεν φέρει καμία ευθύνη για τις οφειλές του.

Αναφερόμενος στο επεισόδιο έξω από το σπίτι της συζύγου, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα την άρση των περιοριστικών μέτρων και τελικά την εκ νέου σύλληψη και προφυλάκισή του, ο κ. Λύτρας υποστηρίζει ότι ουδέποτε η κυρία Πολυζωγοπούλου αρνήθηκε να του παραδώσει ρουχισμό και χρήματα, καθώς ο ίδιος δεν ζήτησε κάτι τέτοιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόστολου Λύτρα μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού:

«Όλες αυτες τις ημέρες μετά την πράξη που τέλεσα και έχω ήδη ομολογήσει και ζητήσει συγγνωμη τόσο από την σύζυγο μου όσο και από τα παιδιά μου, υπαρχει μια τεράστια ανθρωποφαγία όχι μόνο προς εμένα αλλά προς την σύζυγο μου που είναι θύμα αυτής της υπόθεσης και κάτ επέκταση στα 3 μου παιδιά. Έχουν ακουστεί τεράστια ψέματα και ανακρίβειες. Θέλω να διευκρινήσω ότι ουδεμία ευθύνη φέρει η σύζυγος μου για οφειλές μου που δημιουργήθηκαν πολύ πριν την γνωρίσω.

Ουδέποτε η σύζυγος μου αρνήθηκε να μου παραδώσει τα προσωπικά μου αντικείμενα ή ότιδηποτε μου ανήκει γιατί ποτέ δεν της ζητήθηκε έστω τηλεφωνικά - άλλωστε όλα τα οικονομικής φύσεως ζητήματα έχουν συμφωνηθεί μεταξύ μας ήδη κατά το διάστημα που η σχέση μας περνούσε κρίση. Τέλος θέλω να ζητήσω και πάλι συγγνωμη για την πράξη που τέλεσα σε μια γυναίκα που στάθηκε αξία σύζυγος σε μένα, αξία μάνα για το κοριτσάκι μας, δεύτερη μάνα για τα παιδιά μου, τα οποία ούτε πριν την πράξη μου ούτε τώρα ξεχωρίζει, από το δικό μας παιδί και εργάστηκε σκληρά όλα τα χρόνια της κοινής μας ζωής».

Δημοφιλή