Λος Άντζελες: Μία νεκρή και τέσσερις τραυματίες σε επεισόδιο με πυροβολισμούς

Δεν υπήρξαν άμεσες συλλήψεις για τους πυροβολισμούς, οι οποίοι ερευνώνται από το τμήμα του σερίφη.
Thomas Faull via Getty Images

Μια γυναίκα σκοτώθηκε και τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν σε πυροβολισμούς στην κομητεία του Λος Άντζελες λίγο μετά την έλευση του νέου έτους, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Αστυνομικοί του αστυνομικού τμήματος του Χόθορν ανταποκρίθηκαν σε αναφορά για πυροβολισμούς γύρω στις 12:30 π.μ. της Δευτέρας, μετέδωσε το KABC-TV.

Η αστυνομία του Hawthorne δήλωσε ότι ένας άνδρας που έφερε τραύματα από πυροβολισμούς μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο από τον τόπο του εγκλήματος κοντά σε εμπορικό κέντρο στη λεωφόρο Crenshaw και τη λεωφόρο Rosecrans, ανέφερε το KABC.

Το τμήμα του σερίφη της κομητείας του Λος Άντζελες δήλωσε ότι άλλα τέσσερα θύματα έφτασαν σε νοσοκομεία της περιοχής με άλλα μέσα. Ένα ενήλικο γυναικείο θύμα κηρύχθηκε αργότερα νεκρό. Ένα από τα άλλα θύματα ήταν σε κρίσιμη κατάσταση και τρία ήταν σε σταθερή κατάσταση, ανέφερε το KABC.

Δεν υπήρξαν άμεσες συλλήψεις για τους πυροβολισμούς, οι οποίοι ερευνώνται από το τμήμα του σερίφη. Το Χόθορν είναι μέρος της μητροπολιτικής περιοχής του Λος Άντζελες στη νοτιοδυτική κομητεία του Λος Άντζελες.

Δημοφιλή