Μάργκοτ Ρόμπι: Tα Social Media την κατηγορούν για σεξουαλική βία εναντίον του Μπραντ Πιτ

O ισχυρισμός είναι πως αν ο Μπραντ την είχε φιλήσει εκτός σεναρίου, ίσως κατηγορούταν για σεξουαλική παρενόχληση.
LOADINGERROR LOADING

Η Μάργκοτ Ρόμπι παραδέχθηκε ότι έδωσε ένα φιλί εκτός σεναρίου στον Μπραντ Πιτ, ο οποίος τυχαίνει εκτός από στενός φίλος της να είναι και συμπρωταγωνιστή της στην ταινία «Bαβυλώνα».

«Όλοι καθορίσαμε τα προσωπικά μας όριά πριν ξεκινήσουμε να γυρίζουμε αυτήν την ταινία, γιατί είναι μια ταινία που πραγματικά ξεπερνά τα όρια με πολλούς τρόπους», δήλωσε στην πρεμιέρα η Αυστραλή ηθοποιός, η οποία είναι παντρεμένη με τον Βρετανό παραγωγό Τομ Άκερλεϊ.

Ίσως αυτός να είναι και ένας από τους λόγους για τους οποίους η παράτολμη κίνησή της σε ό,τι αφορά το φιλί με τον Μπραντ Πιτ εισέπραξε αρκετά αρνητικά σχόλια. Στην ταινία, η Μάργκοτ ενσαρκώνει την πρωταγωνίστρια, την Νέλι, μια ηθοποιό που προσπαθεί να τα γίναι διάσημη στο Χόλιγουντ της δεκαετίας του 1920, ενώ ο Πιτ συμπρωταγωνιστεί στο ρόλο του βετεράνου ηθοποιού Τζακ Κόνραντ.

«Είπα στον σκηνοθέτη, ”Ντέμιεν, νομίζω ότι εδώ, ο χαρακτήρας της Νέλι θα ανέβαινε και θα φιλούσε τον Τζακ”», αποκαλύπτει η Μάργκοτ ενώ ισχυρίζεται ότι ο σκηνοθέτης της ταινίας, Νταμιέν Τσαζέλ της απάντησε «Θέλεις απλώς να φιλήσεις τον Μπραντ Πιτ».

Τότε, σύμφωνα με την ίδια, η Μάργκοτ απάντησε «Κάνε μου μήνυση. Αυτή η ευκαιρία μπορεί να μην εμφανιστεί ποτέ ξανά» Τελικά, ο Τσαζέλ πίστεψε ότι το φιλί τους θα μπορούσε να λειτουργήσει στη σκηνή, επομένως το συμπεριέλαβε στην ταινία.

Ωστόσο, ορισμένοι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης διαφώνησαν με την εξήγηση της Ρόμπι, λέγοντας ότι οι ενέργειές της ήταν ακατάλληλες και ότι θα υπήρχε διαφορετική αντίδραση εάν οι ρόλοι είχαν αντιστραφεί, δηλαδή αν ο Πιτ έπαιρνε την πρωτοβουλία να φιλήσει την Μάργκοτ. Άλλοι θεώρησαν ότι τα σχόλια της Ρόμπι ήταν απλώς κακόγουστα.

Samir Hussein via Getty Images

Ο Πιτ σε σχέση με το συμβάν δήλωσε «Πάντα υπάρχει περιθώριο για διαφορετικές ερμηνείες του ίδιου χαρακτήρα. Άλλωστε, αυτό είναι από το πιο απλά που μου έχουν προκύψει».

Δημοφιλή