Με αυτές τις μάσκες ομορφιάς το πρόσωπο σας θα δείχνει πιο λαμπερό και υγιές από ποτέ

Φτιαγμένες με αγνά υλικά που αν μας έρθει... λιγούρα τα βάζουμε και στην αγαπημένη μας συνταγή.
Αυτή η δημοσίευση αναρτήθηκε στην κλειστή πλέον Πλατφόρμα Αρθρογράφου Huffpost. Οι συνεργάτες αρθρογράφοι έχουν τον έλεγχο της δουλειάς τους και αναρτούσαν δημοσιεύσεις ελεύθερα στον ιστότοπό μας. Εάν θεωρείτε πως πρέπει να επισημάνετε αυτήν την καταχώριση ως καταχρηστική, στείλτε μας ένα e-mail.

Μιας και καθόμαστε σπίτι δοκιμάζουμε μάσκες ομορφιάς με συστατικά που έχουμε στο ψυγείο μας.

Εκεί μπορούμε να βρούμε θεραπείες για την περιποίηση της επιδερμίδας μας φτιαγμένες με αγνά υλικά που αν μας έρθει... λιγούρα τα βάζουμε και στην αγαπημένη μας συνταγή.

Αυτές είναι μερικές από τις μάσκες που ξεχωρίσαμε. Και μην ξεχνάτε μετά το τέλος του beauty therapy να ξεπλένετε το πρόσωπο σας με χλιαρό νερό.

  • Αποτοξίνωση και μείωση των πόρων

1 μεγάλο ασπράδι αυγού, 1 κ.γ. χυμός λεμόνι, 1 κ.γ. μέλι.

Σε ένα μπολ χτυπάτε καλά το ασπράδι του αυγού. Προσθέτετε το λεμόνι και το μέλι και ανακατεύετε καλά μέχρι να δέσουν τα υλικά. Απλώνετε το μείγμα στο πρόσωπο και το λαιμό για 15′.

  • Απολέπιση και... goodbye μαύρα στίγματα

1 μεγάλο ασπράδι αβγού, 1 κ.σ. γιαούρτι.

Σε ένα μπολ χτυπάτε καλά το ασπράδι του αυγού. Προσθέτετε το γιαούρτι και ανακατεύετε καλά μέχρι να δέσει το μείγμα. Απλώνετε στο πρόσωπο τη μάσκα και την αφήνετε για 15′.

  • Λάμψη

  1. 5 κ.γ. καφές σε σκόνη, 1 κ.γ. ελαιόλαδο, 1 κ.γ.μέλι.

Αναμειγνύετε σε ένα μπολ τον καφέ σε σκόνη με το ελαιόλαδο και το μέλι. Απλώστε την μάσκα σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό και αφήστε τη για 30′. Για άμεσα και ορατά αποτελέσματα εφαρμόστε τη μάσκα δύο φορές την εβδομάδα.

  • Θρέψη και ενυδάτωση

  1. 1 κ.γ. χυμός αγγούρι, 1 κ.γ. πλήρες γάλα, 1 ασπράδι αυγού.

Αναμίξτε σε ένα μπολ τον χυμό από αγγούρι, το πλήρες γάλα και το ασπράδι αυγού. Με ένα πινέλο μάσκας απλώστε το μείγμα στο πρόσωπο και άφησε το για 15′.