Φονικό στα Μέγαρα: «Χρέωσε» τον χωρισμό του στον κουνιάδο του

Η σύζυγος του θύματος νοσηλεύεται στο Θριάσιο Νοσοκομείο, ενώ η κατάστασή της κρίνεται σοβαρή.
Eurokinissi

Καταθέσεις λαμβάνουν από νωρίς το πρωί οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, που ερευνούν το έγκλημα που έγινε το βράδυ της Πέμπτης, σε σπίτι στα Μέγαρα, όπου σωφρονιστικός υπάλληλος σκότωσε τον αδελφό της πρώην συζύγου του και τραυμάτισε τη σύζυγό του, επειδή τους θεωρούσε υπεύθυνους για τον χωρισμό του.

Ο δράστης, συνοδευόμενος από το δικηγόρο του, παραδόθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής.

Το θύμα, 48 ετών, ήταν γιατρός και είχε τρία παιδιά με την σύζυγό του, ένα εκ των οποίων υπήρξε μάρτυρας της δολοφονικής επίθεσης. Και τα τρία παιδιά παρακολουθούνται από ψυχολόγο.

«Ήταν ένας ήσυχος άνθρωπος, τυπικός στη δουλειά του. Δεν μας είχε δείξει ποτέ κάτι που να μας προκαλέσει ανησυχία. Η συμπεριφορά του έδειχνε ότι είναι ένας σοβαρός επαγγελματίας», περιγράφουν συνάδελφοι του δράστη. Μάλιστα, πριν από μερικούς μήνες ο σωφρονιστικός υπάλληλος έχασε τη μητέρα του, κάτι που του κόστισε ιδιαίτερα. Ήταν το δεύτερο πλήγμα μετά τον χωρισμό από τη σύζυγο του, με την οποία βρίσκονται σε διάσταση. Αυτός ήταν, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο λόγος που όπλισε το χέρι του.

Ο δράστης θεωρούσε ως υπαίτιους για τον χωρισμό του τον κουνιάδο του και την σύζυγο του. Κανείς, βέβαια, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι δεν θα δίσταζε να τους πυροβολήσει με πιστόλι, μπροστά στα μάτια ενός εκ των τριών παιδιών τους, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του αδελφού της συζύγου του. Η γυναίκα του θύματος νοσηλεύεται στο «Θριάσιο» Νοσοκομείο και σύμφωνα με τους γιατρούς, έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Δημοφιλή