Ούτε ένα κοντινό πλάνο της Νικόλ Κίντμαν - Λουσίλ Μπολ στο teaser του «Being The Ricardos»

Η επιλογή της Κίντμαν στον ρόλο της εμβληματικής τηλεοπτικής περσόνα συζητήθηκε έντονα.

Τα Amazon Studios έδωσαν την Τρίτη στη δημοσιότητα το teaser της ταινίας στο οποίο καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να αποφευχθούν τα πλήρως φωτισμένα ή κοντινά πλάνα της Νικόλ Κίντμαν, η οποία, τουλάχιστον κατά τη Ντέμπρα Μέσινγκ θεωρήθηκε αμφιλεγόμενη επιλογή για τον ρόλο της θρυλικής κωμικής ηθοποιού.

Βεβαίως, ένα teaser κινεί πάντα την περιέργεια.

Η φωνή της Λουσίλ Μπολ - Κίντμαν ακούγεται σε voiceover να αναφέρεται στη φήμη που απέκτησε με τη σειρά «I Love Lucy» (1951-1957), λέγοντας ότι είναι το «μεγαλύτερο asset» για το portfolio του CBS και των διαφημιστών του.

«Πληρώνομαι μια περιουσία κάνοντας ακριβώς αυτό που αγαπώ... και το μόνο που έχω να κάνω για να το διατηρήσω είναι να σκοτώνω 36 συνεχόμενες εβδομάδες και να το επαναλαμβάνω τον επόμενο χρόνο», ακούγεται να λέει, προσθέτοντας ότι έκανε την κωμωδία μόνο και μόνο για να είναι με τον σύζυγο της. «Δεν είχα ιδέα ότι θα γίνει επιτυχία».

Στα πλάνα εμφανίζεται και ο Χαβιέ Μπαρδέμ, ο οποίος υποδύεται τον Ντέζι Αρνάζ, αλλά όπως και τότε, πρόκειται για το σόου της Λουσίλ.

Το μοναδικό πλάνο στο οποίο βλέπουμε τη μεταμόρφωση της Κίντμαν είναι μια ασπρόμαυρη εκδοχή της διάσημης σκηνής της Λουσίλ με τα σταφύλια. Και είναι σύντομο.

Η ταινία, ωστόσο, εστιάζει περισσότερο στην αληθινή ζωή του ζεύγους εκτός οθόνης, καθώς αντιμετωπίζουν προβλήματα κατά τη διάρκεια μιας εβδομάδας γυρισμάτων του «I Love Lucy», που απειλεί την καριέρα και το γάμο τους, δήλωσε ο σκηνοθέτης Άαρον Σόρκιν.

Η ταινία έχει λάβει την έγκριση της Λούσι Αρνάζ, κόρης του ζεύγους, η οποία σε ανάρτηση της στο instagram την περασμένη εβδομάδα τη χαρακτήρισε «frickin’ amazing».

Η πρεμιέρα στις αίθουσες είναι προγραμματισμένη στις 10 Δεκεμβρίου και η ταινία θα είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα του Amazon Prime στις 21 Δεκεμβρίου.

Δημοφιλή