Οι νέες ημερομηνίες για τις συναυλίες «Εδώ Λιλιπούπολη» στο Ηρώδειο που αναβλήθηκαν

Ορίστηκαν η 19η και η 20η Ιουλίου 2021
Οι συντελεστές της παράστασης «Εδώ Λιλιπούπολη»
Οι συντελεστές της παράστασης «Εδώ Λιλιπούπολη»
credit: Φεστιβάλ Αθηνών

Οι νέες ημερομηνίες των συναυλιών «Εδώ Λιλιπούπολη» που αναβλήθηκαν στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, ορίστηκαν κι αυτές είναι Δευτέρα 19 και Τρίτη 20 Ιουλίου 2021.

H θρυλική ραδιοφωνική σειρά που συνδέθηκε με την εποχή του Μάνου Χατζιδάκι στο Τρίτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ (1976-1980) ξαναζωντανεύει στο Ηρώδειο σε δύο συναυλίες με τα αγαπημένα τραγούδια της Λιλιπούπολης, σε στίχους Μαριανίνας Κριεζή, σκηνοθεσία Ρεγγίνας Καπετανάκη και μουσική Νίκου Κυπουργού, Δημήτρη Μαραγκόπουλου, Λένας Πλάτωνος και Νίκου Χριστοδούλου. Τραγουδούν η Σαβίνα Γιαννάτου, ο Δώρος Δημοσθένους, η Λένια Ζαφειροπούλου και ο Τάσης Χριστογιαννόπουλος. Τους συνοδεύουν η παιδική-νεανική χορωδία Rosarte και ορχήστρα από 16 μέλη του μουσικού συνόλου Ventus Ensemble. Μουσική διεύθυνση Νίκος Χριστοδούλου. Για πρώτη φορά, ορισμένα τραγούδια της Λιλιπούπολης θα αποδοθούν στη νοηματική γλώσσα από τη χορωδία Rosarte, σε διδασκαλία του κέντρου εκμάθησης Νοηματικής γλώσσας «Πολυχώρος Κιβωτός». Διεύθυνση χορωδίας Ρόζη Μαστροσάββα.

Info:

Πώληση εισιτηρίων: aefestival.gr / tickets.aefestival.gr / ticketservices.gr / Τηλεφωνικά στο 210 7234567 / Κεντρικά εκδοτήρια (Πανεπιστημίου 39) και στα καταστήματα Public.

Δημοφιλή