Πάρνηθα: Πυροτεχνήματα δίπλα στο δάσος ενώ η χώρα βρίσκεται σε συναγερμό για φωτιές (Βίντεο)

Η υπόθεση της Ύδρας, όπου προκλήθηκε μεγάλη πυρκαγιά μετά τη ρίψη πυροτεχνημάτων, δεν φαίνεται να πτόησε κάποιους, που συνεχίζουν να βάζουν σε κίνδυνο ολόκληρες περιοχές.
.
.
Glomex

Νέες εικόνες έρχονται στη δημοσιότητα από την Πάρνηθα , οι οποίες δείχνουν ασυνείδητους να συνεχίζουν απτόητοι τη ρίψη βεγγαλικών και μάλιστα την ώρα που η Αττική βρισκόταν στο «κόκκινο» για πυρκαγιές.

Ειδικότερα, την Παρασκευή (21/06), την ίδια ημέρα δηλαδή που ξέσπασε η μεγάλη φωτιά στην Ύδρα από πυροτεχνήματα και που η χώρα βρισκόταν σε κατάσταση συναγερμού για πυρκαγιές, κάποιοι έριχναν πυροτεχνήματα στην ευρύτερη περιοχή της Πάρνηθας, σύμφωνα με το Mega.

Με τις ριπές των ανέμων να φτάνουν τα 10 μποφόρ και παρά τις συνεχείς προειδοποιήσεις, κάποιοι έριχναν ακάθεκτοι πυροτεχνήματα κοντά στο δάσος της Πάρνηθας, σε μια περιοχή η οποία έχει πληγεί ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια από φωτιές.

Ωστόσο, κατά τις ίδιες πληροφορίες, και την επόμενη ημέρα, το Σάββατο (22/06), σύμφωνα με το βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα, γύρω στις 22.30 το βράδυ, έπεσαν ξανά πυροτεχνήματα κοντά στην Πάρνηθα.

Υπενθυμίζεται ότι ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκαν στους 13 συλληφθέντες της θαλαμηγού οι οποίοι φέρεται να πέταξαν βεγγαλικά, προκαλώντας την επέκταση της φωτιάς στην Ύδρα.

Δημοφιλή