Παγωμένος καρχαρίας ξεβράστηκε σε ακτή της Μασαχουσέτης (φωτογραφίες)

Είχε χαρακιές πάνω από τα πτερύγιά του.
castim ismawan / 500px via Getty Images

Ένας νεκρός, παγωμένος καρχαρίας ξεβράστηκε σε παραλία στο Κέιπ Κόντ της Μασαχουσέτης το Σαββατοκύριακο.

Μια ντόπια φωτογράφος σκόνταψε πάνω στο κουφάρι καθώς έκανε μια βόλτα στην συγκεκριμένη παραλία, που εύστοχα ονομάζεται Κόλντ Στόρατζ Μπιτς, στο Ντένις, γύρω στις 2:30 μ.μ.

Η φωτογράφος Άμι Μεντόιρος, τράβηξε μια φωτογραφία του καρχαρία ξαπλωμένο στο πλάι στην παγωμένη άμμο και τη μοιράστηκε στο Instagram.
Στα σχόλιά της ανέφερε ότι το παγωμένο ζώο «δεν ήταν αυτό που περίμενα να βρω».

Το μεγάλο ψάρι, που πιστεύεται ότι είναι ένας καρχαρίας porbeagle, μπορεί να πέθανε από τραυματισμό στο πλευρό του. Το μεγάλο ψάρι, που πιστεύεται ότι είναι ένας καρχαρίας porbeagle, μπορεί να πέθανε από τραυματισμό στο πλευρό του.

Οι φωτογραφίες της Μεντόιρος δείχνουν ότι έχει χαρακιές πάνω από τα πτερύγιά του.

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, ο πάγος κάλυψε τμήματα του κουφάριου καθώς και το μεγαλύτερο μέρος της παραλίας, καθώς οι θερμοκρασίες έπεσαν κάτω από το μηδέν στην περιοχή, αναφέρει η New York Post.

Οι καρχαρίες στα νερά του Κέιπ Κοντ ήταν σύνηθες φαινόμενο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που είχαν επιλέξει την εν λόγω παραλία για τα μπάνια τους. Παραλίες σε ολόκληρη την ανατολική ακτή έκλεισαν λόγω των καρχαριών αλλά και κάποιων μικρών επιθέσεων.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα