Πέθανε ο ηθοποιός της Ντίσνεϊ, Κάμερον Μπόις σε ηλικία 20 ετών

Στον ύπνο του, μετά από κρίσεις επιληψίας.

Ο πρωταγωνιστής σε ταινίες του καναλιού της Ντίσνεϊ, Κάμερον Μπόις πέθανε σε ηλικία 20 ετών, σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειάς του.

«Με βαριά καρδιά ανακοινώνουμε ότι το πρωί της Κυριακής ”χάσαμε” τον Κάμερον. Πέθανε στον ύπνο του από κρίσεις επιληψίας ως αποτέλεσμα μιας ασθένειας την οποία είχε για πολλά χρόνια και ακολουθούσε θεραπεία. Ο κόσμος έχασε ένα από τα πιο λαμπερά φώτα του, όμως το πνεύμα του θα ζει μέσω της ευγένειας και συμπόνιας που είχε, την αναγνωρίζαμε και γι’αυτό τον αγαπούσαμε», δήλωσε στο ABC εκπρόσωπος της οικογένειας του Κάμερον.

Επιπλέον, η οικογένεια ζητάει ιδιωτικότητα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, καθώς πενθεί τον χαμό του γιου και αδερφού.

«Είχε μεγάλο ταλέντο, ήταν ένας άνθρωπος που νοιαζόταν και μας σκεφτόταν όλους, αλλά πάνω από όλα ήταν ένας αξιαγάπητος γιος, αδερφός, εγγονός και φίλος. Τα θερμά μας συλληπητήρια στην οικογένεια, τους ηθοποιούς, τους συναδέρφους και τους εκατομμύρια θαυμαστές που πενθούν αυτή τη δύσκολη στιγμή. Θα μας λείψει πολύ», ανέφερε εκπρόσωπος του καναλιού της Ντίσνεϊ.

Ο Μπόις πρωταγωνιστούσε στη σειρά του καναλιού Ντίσνεϊ «Jessie» και εμφανίστηκε και στις ταινίες «Οι απόγονοι». Πέρα από την υποκριτική, αφοσιώθηκε στη βοήθεια του «Thirst Project», το οποίο παρείχε καθαρό νερό στους ανθρώπους κοινοτήτων όπου το νερό δεν ήταν προσβάσιμο και συγκέντρωνε χρήματα γι’αυτό.

Το κείμενο αυτό αρχικά δημοσιεύτηκε στη βρετανική έκδοση της HuffPost και αποδόθηκε στα ελληνικά.