Πιρουέτες σε ρυθμό Rolling Stones από τους χορευτές του Βασιλικού Μπαλέτου της Αγγλίας

Το φιλμάκι σκηνοθέτησε μεταξύ άλλων και η σύντροφος του Μικ Τζάγκερ, η 29χρονη μπαλαρίνα Μέλανι Χάμρικ.
Suzanne Plunkett / Reuters

Το Βασιλικό Μπαλέτο της Αγγλίας έδωσε στη δημοσιότητα ένα σύντομης διάρκειας βίντεο, στο οποίο οι πρώτοι χορευτές του χορεύουν στους άδειους δρόμους του Λονδίνου υπό τους ήχους του νέου single των Rolling Stones «Living In A Ghost Town».

Στόχος του project είναι να αναδείξει την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι τέχνες λόγω πανδημίας, φέρνοντας «στο προσκήνιο έναν τομέα ο οποίος απειλείται από τις αδιάκοπες πιέσεις του Covid-19», όπως αναφέρεται σε σχετική δήλωση, αλλά και τη συγκέντρωση χρημάτων για το Acting for Others, ένα δίκτυο δεκατεσσάρων οργανώσεων που παρέχει οικονομική και συναισθηματική βοήθεια και στήριξη στους εργαζομένους των παραστατικών τεχνών.

Οι χορευτές του μπαλέτου -μεταξύ αυτών οι σολίστες Γουίλιαμ Μπέισγουελ και Ρις Κλαρκ- χορεύουν σε ηλιόλουστα πεζοδρόμια και λιθόστρωτους δρόμους, καθώς και έξω από τα κλειστά κτίρια του Θεάτρου Globe, της Βασιλικής Όπερας και του Royal Albert Hall.

Το φιλμάκι σκηνοθέτησαν οι Τζοάνα ΝτεΦελίς, η Γκρέις Χίνκις και η Μέλανι Χάμρικ, η 29χρονη μπαλαρίνα, σύντροφος του Μικ Τζάγκερ.

Με πληροφορίες από New York Times

Δημοφιλή