Ποδοσφαιριστής ζητά στον αδελφό του να τον αντικαταστήσει στον γάμο του λόγω αγώνα

Ο Μοχάμεντ Τουρέ της Μάλμο βάζει τη δουλειά πάνω από όλα.
A beautiful bouquet with white flowers in the hands of a girl or a woman. The bride in a luxurious expensive elegant dress holds a wedding bouquet of roses and green leaves in her hands, indoors.
A beautiful bouquet with white flowers in the hands of a girl or a woman. The bride in a luxurious expensive elegant dress holds a wedding bouquet of roses and green leaves in her hands, indoors.
Aleksandr Zubkov via Getty Images

Ο Μοχάμεντ Μπούγια Τουράι, επιθετικός της σουηδικής ομάδας ποδοσφαίρου Μάλμo δεν μπορούσε λόγω ενός αγώνα να παρευρεθεί στον ίδιο του τον γάμο στη Σιέρα Λεόνε. Ο γάμος δεν αναβλήθηκε, αλλά φυσικά ούτε η νύφη περίμενε μάταια.

Ο γαμπρός ζήτησε απλώς από τον αδελφό του να τον υποστηρίξει τη μεγάλη μέρα. Τον περασμένο μήνα ο εικοσιεξάχρονος ποδοσφαιριστής Μοχάμεντ Μπούγια Τουράι αποφάσισε να αφήσει το κινεζικό πρωτάθλημα και να υπογράψει με τη μεγάλη σουηδική ομάδα Μάλμε FC.

Μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας στις 22 Ιουλίου, ο σύλλογος ενημέρωσε τον Τοράι ότι έπρεπε να ενταχθεί στην ομάδα το συντομότερο δυνατό, ώστε να ξεκινήσει αμέσως προετοιμασία για έναν σημαντικό αγώνα. Υπήρχε μόνο ένα πρόβλημα – ο Αφρικανός επιθετικός είχε ήδη σχεδιάσει τον γάμο του και δεν υπήρχε επιστροφή.

Ωστόσο, δεν μπορούσε να κάνει κακή πρώτη εντύπωση ούτε στο νέο του σύλλογο, οπότε αποφάσισε να κάνει και τα δύο. Επειδή ο αδερφός του δεν μπορούσε να παίξει ποδόσφαιρο στη θέση του, ο Μοχάμεντ του ζήτησε να αναλάβει τον άλλο «ρόλο» της ημέρας, αυτόν του γαμπρού.

Ακούγεται αστείο, αλλά υπάρχουν φωτογραφίες του αδελφού του ποδοσφαιριστή και της συζύγου του, Σουάντ Μπαϊντόν, να κόβουν μαζί τη γαμήλια τούρτα και ο ποδοσφαιριστής δεν φαίνεται πουθενά.

Ο Τουράι δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες του με τη νέα του σύζυγο στα social media, αλλά επιβεβαίωσε ότι τραβήχτηκαν πριν από τον πραγματικό γάμο.

«Θα προσπαθήσω να μεταφέρω τη γυναίκα μου στη Σουηδία και το Μάλμε τώρα για να είναι κοντά μου», είπε ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής στους δημοσιογράφους. Θα ζήσει εδώ μαζί μου». Να τι σημαίνει να βάζει κανείς τη δουλειά πάνω από όλα.