Πώς κατάφερε ένας παλαιστίνιος να κάνει τέσσερα παιδιά ενώ ήταν 15 χρόνια σε φυλακή

Τα κατάφερε, παρόλο που δεν είχε σεξουαλική επαφή με τη σύζυγό του.
Amir Cohen via Reuters

Ένας Παλαιστίνιος που πέρασε 15 χρόνια σε μια ισραηλινή φυλακή εξήγησε πρόσφατα πώς κατάφερε να γίνει πατέρας τεσσάρων παιδιών κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, παρόλο που δεν μπορούσε να έχει σεξουαλική επαφή με τη γυναίκα του.

Ο Ραφάτ Αλ-Καράουι συνελήφθη το 2006 για τρομοκρατική δραστηριότητα κατά τη διάρκεια της Δεύτερης Ιντιφάντα κατά του Ισραήλ και καταδικάστηκε σε δεκαπέντε χρόνια φυλάκιση. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, φέρεται να έκανε τέσσερα παιδιά.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο Palestinian Media Watch, αποκάλυψε πώς τα κατάφερε, παρόλο που δεν είχε σεξουαλική επαφή με τη σύζυγό του.

Ο Αλ-Καράουι ισχυρίστηκε ότι έβγαλε λαθραία το σπέρμα του από τη φυλακή τοποθετώντας το μέσα σε ένα σακουλάκι από πατατάκια. Στη συνέχεια, το πήρε η σύζυγός του και πήγε σε μια κλινική υπογονιμότητας στην πόλη της Ναμπλούς στη Δυτική Όχθη όπου έκανε μια επιτυχημένη επέμβαση τεχνητής γονιμοποίηση.

Οι ισχυρισμοί του προκάλεσαν τις αντιδράσεις αρκετών γυναικολόγων, καθώς όπως είπαν το ανθρώπινο σπέρμα μπορεί να ζήσει μόνο λίγα δευτερόλεπτα, το πολύ λεπτά, έξω από το ανθρώπινο σώμα.

Όπως είπε, η σακούλα με τα πατατάκια που περιείχε το σπέρμα σφραγίστηκε ξανά, καθιστώντας αδύνατο για τους φρουρούς να παρατηρήσουν ότι την είχε ανοίξει.

Σύμφωνα με το Palestinian Media Watch, πάνω από 100 παιδιά έχουν γεννηθεί με αυτόν τον τρόπο. Η μέθοδος μάλιστα παρουσιάζεται στην ταινία «Amara», όπου η πρωταγωνίστρια λέει ότι είχε συλληφθεί χρησιμοποιώντας το λαθραίο σπέρμα του φυλακισμένου πατέρα της.

Πηγή: Odditycentral

Δημοφιλή