Πρόεδρος Άιντραχτ: Περίπου 190.000 οπαδοί μας δεν κατάφεραν να μπουν σ' αυτό το Μίκι Μάους γήπεδο

Όπως είναι φυσιολογικό η δήλωσή του αυτή έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σχολιάστηκε αρνητικά από τα Ισπανικά ΜΜΕ.
NurPhoto via Getty Images

Υποτιμητικά σχόλια για το γήπεδο και επίθεση στους διοργανωτές του τελικού του Europa League, έκανε ο πρόεδρος της Άϊντραχτ Φρανκφούρτης.

Μπορεί η Γερμανική ομάδα να ήταν αυτή που κατέκτησε το τρόπαιο μέσω της διαδικασίας των πέναλτι, αλλά οι Γερμανοί ήταν απογοητευμένοι, αφού πολλές χιλιάδων οπαδοί της δεν κατάφεραν να μπουν στο γήπεδο.

Ο Πίτερ Φίσερ ήταν έξαλλος με το γεγονός αυτό και χαρακτήρισε το Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν ως γήπεδο… «Μίκι Μάους». Όπως είναι φυσιολογικό η δήλωσή του αυτή έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σχολιάστηκε αρνητικά από τα Ισπανικά ΜΜΕ.

«Διακόσιες χιλιάδες φίλοι της ομάδας μας ήθελαν να είναι στον τελικό σήμερα. Αλλά οι 190.000 είναι λυπημένοι επειδή παίξαμε σε αυτό το Μίκι Μάους γήπεδο» είπε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι και από την πλευρά της Ρέϊντζερς, περισσότεροι από 100.000 οπαδοί της πήγαν στην Ισπανία προσπαθώντας να βρουν τρόπο να μπουν στο γήπεδο, αλλά φυσικά λίγοι τα κατάφεραν.

Δημοφιλή