Προφυλακίστηκε ο 42χρονος με το πατίνι για σεξουαλική κακοποίηση 13χρονου με αυτισμό

Ο 42χρονος συνελήφθη στο Ζεφύρι μετά από καταγγελία της μητέρας του ανηλίκου αγοριού.
.
.
Εurokinissi

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 42χρονος κακοποιητής με δέλεαρ το πατίνι. Ο αλλοδαπός Πακιστανός που κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά ένα 13χρονο αγόρι που ανήκει στο φάσμα του αυτισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται για κατάχρηση ανηλίκου, ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 12 έτη.

Ο 42χρονος συνελήφθη στο Ζεφύρι μετά από καταγγελία της μητέρας του ανηλίκου, σύμφωνα με την οποία ο κατηγορούμενος δελέασε το παιδί με ένα πατίνι και το παρέσυρε στο σπίτι του, όπου στη συνέχεια ασέλγησε σε βάρος του.

Όπως έγραψε το dikastiko.gr στη σύλληψη του 42χρονου αλλοδαπού προχώρησαν οι Αρχές, το βράδυ της Παρασκευής, ο οποίος κατηγορείται για κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 12 έτη.

Το πρόσχημα που χρησιμοποίησε

Ο 42χρονος γνωρίζοντας το έντονο ενδιαφέρον του αγοριού στα πατίνια που απορρέει από τη αναπτυξιακή του δυσκολία, με το πρόσχημα να του χαρίσει ένα πατίνι, τον οδήγησε το μεσημέρι της Παρασκευής, εντός της οικίας του και προέβη στις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις.

Μετά την καταγγελία της μητέρας του ανηλίκου, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ζεφυρίου με τη συνδρομή αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. τον ακινητοποίησαν εξωτερικά της οικίας του.

Πηγή: dikastiko.gr

Δημοφιλή