Πτήση προς το Μάντσεστερ ανέτρεψε την πορεία της για να πάνε οι επιβάτες στην τουαλέτα

Η ουροδόχος άδειασε, το ταξίδι συνεχίστηκε.
NurPhoto via Getty Images

Μια πτήση από τη Γκραν Κανάρια προς το Μάντσεστερ έπρεπε να εκτραπεί, προκειμένου να μπορέσουν οι επιβάτες να επισκεφτούν την τουαλέτα.

Το Jet2 απογειώθηκε με περίπου μία ώρα καθυστέρηση από το αεροδρόμιο της Λας Πάλμας στις 5.03 μ.μ. ώρα Ηνωμένου Βασιλείου, την Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου. Και ενώ το αεροπλάνο αρχικά ακολουθούσε το προγραμματισμένο σχέδιο πτήσης του, κατευθυνόμενο προς τη νότια Πορτογαλία και τα δυτικά της Ισπανίας, λίγο πριν φτάσει στη βόρεια ακτή της Ισπανίας, έστριψε απότομα ανατολικά για να προσγειωθεί τελικά στο Μπιλμπάο με 200 επιβάτες.

Ο ιστότοπος παρακολούθησης αέρα, Flight Emergency, ανάρτησε στο Twitter ότι η πτήση είχε εκτραπεί στις 20:31 μ.μ., γράφοντας: «Η πτήση LS782 του Jet2 που εκτελούσε το δρομολόγιο προς Μάντσεστερ από την Γκραν Κανάρια, έκανε στάση στο Μπιλμπάο, λόγω βλάβης των τουαλετών στο αεροσκάφος, προκειμένου να επιτραπεί στους επιβάτες να κάνουν τη φυσική τους ανάγκη».

Η πτήση προσγειώθηκε στις 19:11 μ.μ. και παρέμεινε στο έδαφος για περισσότερες από δύο ώρες, αναχωρώντας τελικά στις 21.20.

Στις 21:34 το Flight Emergency έγραψε στο Twitter «Οι ουροδόχοι άδειασαν και το LS782 συνεχίζει το ταξίδι του προς το Μάντσεστερ».

Πηγή: news.sky.com

Πήγαινε στην αρχική σελίδα