Ρωσία: Παιδεραστής μαχαίρωσε τον γιο του 62 φορές και στραγγάλισε την γυναίκα του

Επειδή έμαθε ότι βίαζε το παιδί τους.
|
BrianAJackson via Getty Images

Φρίκη προκαλεί στην Ρωσία η ιστορία με τον 34χρόνο πατέρα, ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε τον γιο του, 5 ετών και την γυναίκα του, όταν εκείνη έμαθε ότι βίαζε το παιδί τους.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην Μόσχα, στην Ρωσία. Ο Σάββα Νικίτιν, μαχαίρωσε τον γιο του 62 φορές, χρησιμοποιώντας μαχαίρι και κατσαβίδι και στη συνέχεια έγραψε στο πάτωμα του διαμερίσματος «Εγώ σου έδωσα ζωή και εγώ θα στην αφαιρέσω».

Αργότερα, σκότωσε και την γυναίκα του όταν εκείνη τον απείλησε ότι θα τον καταγγείλει στην αστυνομία. Αφού την σκότωσε, χρησιμοποίησε το αίμα του παιδιού του για να γράψει δίπλα από το σώμα της «Ιούδας».

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο 34χρονος ύποπτος ομολόγησε στην αστυνομία τον βιασμό του 5χρονου γιου του και δήλωσε πως προσπάθησε να αυτοκτονήσει και ο ίδιος χρησιμοποιώντας το μαχαίρι, αλλά απέτυχε.

Η 29χρονη μητέρα του παιδιού, είχε αφήσει σημάδια από γρατσουνιές στο σώμα του άντρα της, γεγονός που δείχνει πως πάλεψε μαζί του, πριν εκείνος την στραγγαλίσει.

Ο άνεργος κατηγορούμενος βρίσκεται υπό 24ωρη αστυνομική παρακολούθηση σε νοσοκομείο της Μόσχας.

Το ζευγάρι είχε μετακομίσει στην Μόσχα από την Κριμαία το 2014 και περιγράφηκαν από τους γείτονες ως ένα ευτυχισμένο και ήσυχο ζεύγος.

Ο Νικίτιν αντιμετωπίζει 20 χρόνια φυλάκισης σε περίπτωση που καταδικαστεί για τους δύο θανάτους και την παιδεραστία.

Πηγή: Daily Mail