Συνελήφθη στο αεροδρόμιο με «περίστροφο», αλλά ήταν αξεσουάρ τουαλέτας

«Κάποιος σήμερα είχε μία πολύ σκ@@ά μέρα», δήλωσαν με χιούμορ οι αρχές.
|
ASSOCIATED PRESS

Επιβάτης αεροπλάνου συνελήφθη όταν προσπάθησε να περάσει από τον έλεγχο ασφαλείας αεροδρομίου της Νέας Υόρκης, μία χαρτοθήκη για το ρολό υγείας, σε σχήμα περιστρόφου, την οποία είχε στην χειραποσκευή του.

Μόλις οι υπεύθυνοι αντίκρισαν το περίεργο αντικείμενο στην οθόνη του μηχανήματος, το οποίο ακτινογραφεί τις αποσκευές που μπαίνουν στην καμπίνα του αεροσκάφους, σήμανε αμέσως συναγερμός.

Οπως ήταν αναμενόμενο, οι υπάλληλοι ασφαλείας, άνοιξαν την βαλίτσα και έμεινα εμβρόντητοι καθώς αντίκρισαν ένα περίστροφο, τύπου «ρεβόλβερ», με ασυνήθιστη χρήση, καθώς ήταν για να κρατάει το χαρτί υγείας στην τουαλέτα.

«Αυτό το ιδιόμορφο ρεβόλβερ, δεν παίρνει σφαίρες αλλά χαρτί τουαλέτας. Κάποιος είχε μία πολύ σκ@@ά μέρα», αστειεύτηκε με ανακοίνωση που εξέδωσε η Υπηρεσία Ασφάλειας Μεταφορών (Transportation Security Administration).

Το αξεσουάρ τουαλέτας του «καουμπόι», όπως τον χαρακτήρισε η υπηρεσία ασφαλείας, κατασχέθηκε αμέσως και ο επιβάτης στην συνέχεια επιβιβάστηκε κανονικά στο αεροπλάνο, προκειμένου να συνεχίσει το ταξίδι του.

Οι ρέπλικες όπλων απαγορεύονται να εισέλθουν μέσα στην καμπίνα των αεροπλάνων, και πρέπει να μπαίνουν στις βαλίτσες που είναι παραδοτέες και μεταφέρονται ως cargo.

Πηγή: Independent