Σοβαρά προβλήματα στο Teams και το Outlook της Microsoft: Έρευνα από την εταιρεία

Χιλιάδες χρήστες αντιμετώπισαν προβλήματα παγκοσμίως.
Gonzalo Fuentes via Reuters

Η Microsoft είπε την Τετάρτη πως διερευνά ένα ζήτημα δικτύωσης που επηρέασε πολλαπλές υπηρεσίες, περιλαμβανομένων των Teams και του Outlook, με αναφορές διακοπών για χιλιάδες χρήστες παγκοσμίως.

Η Microsoft δεν αποκάλυψε τον αριθμό των χρηστών που επηρεάστηκαν, μα δεδομένα από την ιστοσελίδα Downdetector έδειχναν πάνω από 3.900 περιστατικά στην Ινδία και πάνω από 900 στην Ιαπωνία. Οι αναφορές διακοπών επίσης εκτινάχθηκαν στην Αυστραλία, τη Βρετανία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

«Εντοπίσαμε ένα πιθανό ζήτημα δικτύωσης και εξετάζουμε την τηλεμετρία για να διαπιστώσουμε τα επόμενα βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων» ανέφερε η Microsoft σε ένα tweet.

Η μονάδα cloud της Microsoft, Azure, έγραψε επίσης στο Twitter για το πρόβλημα δικτύωσης, και είπε πως ένα υποσύνολο χρηστών βίωναν προβλήματα με την πλατφόρμα.

Κατά τη διακοπή οι περισσότεροι χρήστες δεν ήταν σε θέση να ανταλλάξουν μηνύματα, να μπουν σε calls ή να χρησιμοποιήσουν χαρακτηριστικά της εφαρμογής Teams. Πολλοί χρήστες πήγαν στο Twitter για να μοιραστούν updates για τα προβλήματα, με το #Microsoft Teams να γίνεται hashtag.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα