Στην Ιαπωνία το πρώτο εστιατόριο του Louis Vuitton

Και δεν θα παραμείνει για πολύ καιρό το μόνο εστιατόριο του οίκου πολυτελείας
Μοντέλα λανσάρουν τις δημιουργίες του οίκου Louis Vuitton κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της κολεξιόν Cruise 2018 στο Μουσείο Miho στη δυτική Ιαπωνία.
ASSOCIATED PRESS
Μοντέλα λανσάρουν τις δημιουργίες του οίκου Louis Vuitton κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της κολεξιόν Cruise 2018 στο Μουσείο Miho στη δυτική Ιαπωνία.

Στον τομέα της εστίασης περνά ο οίκος πολυτελείας, Louis Vuitton ο οποίος, μάλιστα επιλέγει να ανοίξει το πρώτο του εστιατόριο στην Ιαπωνία.

To καφέ - εστιατόριο θα ανοίξει για το κοινό τον επόμενο μήνα στο νέο κατάστημα - ναυαρχίδα του γαλλικού οίκου στην Οσάκα, σύμφωνα με το WWD.

Το Le Café V θα προσφέρει μενού από τον Ιάπωνα σεφ Yosuke Sug. Το εστιατόριο, το οποίο περιλαμβάνει επίσης μπαρ και μεγάλη ταράτσα, βρίσκεται στον τελευταίο όροφο του κτηρίου στην Οσάκα.

΄Οπως ήταν, ίσως, αναμενόμενο, θα ακολουθήσει το Παρίσι. Ο αρχιτέκτονας Peter Marino, ο οποίος έχει σχεδιάσει καταστήματα για LV και Dior, μεταξύ άλλων brand πολυτελείας, επιβεβαιώνει ότι ετοιμάζεται το πρώτο εστιατόριο στο Παρίσι για τον LVMH με τη γνωστή επωνυμία Langosteria. Το Langosteria είναι ένα εστιατόριο θαλασσινών υψηλής ποιότητας στο Μιλάνο.

Επιπλέον, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Louis Vuitton, Μάικλ Μπερκ άφησε να εννοηθεί ότι ο LV θα ανοίξει και άλλα εστιατόρια και ξενοδοχεία στο μέλλον.

Το Le Café V πρόκειται να ανοίξει στις 15 Φεβρουαρίου, μετά την έναρξη της νέας boutique Louis Vuitton στην πόλη της Ιαπωνίας την 1η Φεβρουαρίου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ