ΔΙΕΘΝΕΣ
11/05/2021 20:02 EEST | Updated 11/05/2021 22:32 EEST

Τέξας: Ανδρας συνελήφθη επειδή η τίγρης του έκανε βόλτες στη γειτονιά

«Αντε γ*** εσύ και η τίγρης σου» του φώναζαν οι γείτονες.

NurPhoto via Getty Images

Ενα αλλόκοτο σκηνικό έλαβε χώρα στο Τέξας των ΗΠΑ με πρωταγωνίστρια μια... τίγρη της Βεγγάλης, που έκοβε βόλτες ανενόχλητη στις γειτονιές του Χιούστον, σκορπώντας τον πανικό στους κατοίκους της πόλης.

Ναι, σωστά διαβάσατε. Τίγρης, όχι σκύλος!

Το ακόμη πιο απίστευτο: δεν το έσκασε από κάποιον ζωολογικό κήπο ή τσίρκο αλλά από σπίτι.

Ο «ιδιοκτήτης» της καταγράφηκε σε βίντεο να μαζεύει το άγριο ζώο στο σπίτι του και στη συνέχεια να το βάζει μέσα στο όχημά του.

Ο 26χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη από τις τοπικές αρχές, λόγω της πρωτοφανούς αμέλειάς του, ενώ η τίγρης παρέμεινε ελεύθερη στους δρόμους.

 

via AP
Ο Βίκτωρ Ούγκο Κουέβας, συνελήφθη επειδή η κατοικίδια... τίγρης του κυκλοφορούσε ανενόχλητη και χωρίς επίβλεψη στις γειτονιές του Τέξας.

Κατά τη διάρκεια του ευτράπελου περιστατικού ένας ένοπλος άνδρας τον πλησίασε και άρχισε να του φωνάζει: «Αντε γ*** μπες μέσα. Αντε γ*** εσύ και η γ*** τίγρης σου».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τίγρεις δεν επιτρέπονται ως κατοικίδια ζώα εντός των ορίων της πόλης του Χιούστον, εκτός εάν ανήκουν σε κάποιον που έχει ειδική άδεια να διατηρεί εξωτικά ζώα.

Το Τέξας εκτιμάται ότι έχει τον μεγαλύτερο πληθυσμό σε τίγρεις εκτός Ινδίας. Εκτιμάται ότι 2.000 - 5.000 τίγρεις στην πολιτεία ζουν σε αυλές και δεν είναι δηλωμένες.

(με πληροφορίες από Guardian)