Θεσσαλονίκη: 45χρονος ασελγούσε στην ανήλικη κόρη της συντρόφου του - Κάθειρξη 10 ετών

«Έβαλαν τη μικρή να με κατηγορήσει επειδή δεν με συμπαθούσαν» υποστήριξε στην απολογία του.
Justin Paget via Getty Images

Σε 10ετή κάθειρξη καταδίκασε 45χρονο το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, ο οποίος κατηγορούνταν για κατάχρηση σε ασέλγεια με θύμα την ανήλικη κόρη της (πρώην) συντρόφου του.

Η καταγγελία της υπόθεσης έγινε τον Δεκέμβριο του 2019, όταν η 12χρονη (τότε) παθούσα μίλησε στη νονά της όσα είχαν προηγηθεί. Την περίοδο εκείνη, η ανήλικη είχε αποφασιστεί να απομακρυνθεί από την μητέρα της, η οποία είχε άλλα τέσσερα παιδιά από διαφορετικούς συντρόφους και μεταξύ αυτών ένα με τον κατηγορούμενο. Όταν συμπλήρωσε τα 15 της έτη, η ανήλικη επιβεβαίωσε εκ νέου την καταγγελία της.

Ο 45χρονος στην απολογία του αρνήθηκε την εις βάρος του κατηγορία, κάνοντας λόγο για σκευωρία. «Είμαι επτά μήνες στη φυλακή χωρίς καμία απόδειξη. Αυτό για το οποίο κατηγορούμαι είναι αβάσταχτο. Έβαλαν τη μικρή να με κατηγορήσει επειδή δεν με συμπαθούσαν» είπε, μεταξύ άλλων, ο 45χρονος. Ο κατηγορούμενος ανέφερε ότι στεκόταν δίπλα στη σύντροφό του ακόμη και μετά τον χωρισμό τους, προσπαθώντας να βοηθήσει τα παιδιά της.

Οι ισχυρισμοί του δεν έγιναν δεκτοί και το δικαστήριο ομόφωνα τον έκρινε ένοχο χωρίς να τού αναγνωρίσει ελαφρυντικό. Μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου, επέστρεψε στη φυλακή.

(Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ)

Δημοφιλή