Θρίλερ με δύο αγνοούμενους στα Σφακιά – Παρασύρθηκαν με το κανό τους

Πρόκειται για δυο άντρες από το Ρέθυμνο - Στις έρευνες για τον εντοπισμό τους συμμετέχει το πλωτό 121 του Λιμενικού Σταθμού Χώρας Σφακίων, ιδιωτικά σκάφη
via Associated Press

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του λιμενικού στη θαλάσσια περιοχή της χώρας Σφακίων για τον εντοπισμό δύο ατόμων που παρασύρθηκαν ενώ βρίσκονταν με το κανό τους στη θάλασσα.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, οι αγνοούμενοι, ηλικίας 50 και 44 χρόνων αναζητούνται από το Λιμενικό. Τα δύο άτομα ειδοποίησαν τις λιμενικές αρχές στη 1 το μεσημέρι δηλώνοντας ότι έχουν παρασυρθεί 1,5 ναυτικό μίλι ανατολικά των Σφακίων. Στις έρευνες για τον εντοπισμό τους συμμετέχει το πλωτό 121 του Λιμενικού Σταθμού Χώρας Σφακίων, ιδιωτικά σκάφη ενώ έρευνες γίνονται και από ξηράς από την Ελληνική Αστυνομία. Αναμένεται από αέρος συνδρομή με ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας. Στις έρευνες συμμετέχει επίσης και παραπλεον πλοίο.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για δύο Ρεθυμνιώτες οι οποίοι ξεκίνησαν από τη Χώρα Σφακίων με κανό σήμερα το πρωί κινούμενοι στα νότια παραλία, ωστόσο ξαφνική ενίσχυση βοριάδων τους παρέσυρε στα ανοιχτά.

Δημοφιλή