ΔΙΕΘΝΕΣ
08/10/2018 15:25 EEST | Updated 08/10/2018 15:31 EEST

Οι δυσοίωνες προβλέψεις του μέντιουμ της Νταιάνα για τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ

Anwar Hussein via Getty Images

Η Σιμόν Σίμονς, ετών 58, που ήταν μέντιουμ της πριγκίπισσας Νταιάνα πριν τον απροσδόκητο θάνατό της, αποκαλύπτει ότι ο γάμος του γιου της Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ δεν θα είναι για πολλά χρόνια ακόμη παραμυθένιος.

Συγκεκριμένα, η μέντιουμ που ισχυρίζεται ότι μιλά ακόμα με την Νταιάνα, παρόλο που είναι νεκρή, δηλώνει πως το ζευγάρι θα χωρίσει σε λιγότερα από τρία χρόνια. Μάλιστα, θα έχουν και δυο παιδιά πριν χωρίσουν.

«Ο Χάρι δεν θα ξέρει από που του ήρθε» αναφέρει. Είναι η ενσάρκωση της Νταιάνα, είναι πολύ ευαίσθητος.

Μάλιστα, πιστεύει ότι η Μέγκαν είναι ήδη έγκυος και θα το ανακοινώσει σύντομα. «Κάτι έχει αλλάξει στο πρόσωπό της», αναφέρει.

Συνεχίζει, κατηγορώντας την οικογένεια Μαρκλ, η οποία έχει αποστασιοποιηθεί από την κόρη της. «Ακόμα και τα άτομα που προέρχονται από δυσλειτουργικές οικογένειες δεν είναι τόσο αποστασιοποιημένες όσο η οικογένεια της Μέγκαν».

«Άλλωστε, οι τελευταίες σχέσεις της δεν κράτησαν πάνω από δυο χρόνια».

Όσον αφορά, τον επικείμενο γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας με τον Τζακ Μπρουκσμπανκ, δηλώνει πιο αισιόδοξη για το μέλλον της,

Ωστόσο, η ερώτηση είναι μία: Τον θάνατο της Νταιάνα τον είχε προβλέψει; Διαφορετικά, δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος για να την πάρουμε και πολύ στα σοβαρά.

 

Πηγή: SUΝ