Τους έπιασαν με τα κλοπιμαία στο αυτοκίνητο-Βίντεο με τη δράση τους

Η σύλληψή τους έγινε από μοτοσικλετιστές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, που εντόπισαν το ύποπτο όχημα με τους τρεις επιβαίνοντες στη Γέφυρα Βαρυμπόμπης.
.
.
.

Δέκα διαρρήξεις και κλοπές πρόλαβαν να κάνουν τα μέλη συμμορίας κακοποιών, που συνέλαβαν οι αστυνομικοί, λίγη ώρα μετά την τελευταία εισβολή τους σε κατοικία, στην Ιπποκράτειο Πολιτεία.


Η σύλληψή τους έγινε από μοτοσικλετιστές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, που εντόπισαν το ύποπτο όχημα με τους τρεις επιβαίνοντες στη Γέφυρα Βαρυμπόμπης. Ο οδηγός του δεν συμμορφώθηκε στο σήμα των ενστόλων να σταματήσει για έλεγχο, ακολούθησε καταδίωξη μέχρι τη Γέφυρα Καλυφτάκη, όπου και κατάφεραν οι αστυνομικοί να ακινητοποιήσουν το αυτοκίνητο και να περάσουν χειροπέδες στους τρεις Έλληνες, 56, 21 και 20 ετών.


Μέσα στο γκρι αυτοκίνητο, εντόπισαν πλήθος κοσμημάτων και διάφορα αντικείμενα, μεταξύ των οποίων και δύο μπουκάλια ουίσκι. Όλα αυτά τα αναγνώρισε λίγη ώρα μετά ο 47χρονος ιδιοκτήτης κατοικίας στην Ιπποκράτειο Πολιτεία ως εκείνα, που του είχαν κλέψει από το σπίτι του.


Τα στελέχη του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού, όμως, είδαν ότι το τελευταίο διάστημα είχαν γίνει διαρρήξεις και κλοπές σε διάφορες περιοχές της Βορειοανατολικής Αττικής με τους δράστες να οδηγούν το ίδιο γκρι αυτοκίνητο με εκείνο των συλληφθέντων.

Διαπίστωσαν πως συνολικά διέπραξαν δέκα κλοπές αφαιρώντας κοσμήματα και μετρητά. Αρχηγός της σπείρας φέρεται να ήταν ο 56χρονος, ο οποίος πάντοτε οδηγούσε το αυτοκίνητο, ενώ εκτελούσε χρέη τσιλιαδόρου και έδινε και εντολές στους άλλους δύο συλληφθέντες, που ήταν οι φυσικοί αυτουργοί στις εισβολές.