Τραγωδία στην Κερατέα: Προσπάθησε να σώσει τη γυναίκα του από το χείμαρρο

Οι σοροί τους βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής σε απόσταση περίπου πέντε χιλιομέτρων από τη γέφυρα
HuffPost Greece

Προσπάθεια να σώσουν την 65χρονη γυναίκα που βρισκόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου εκτιμάται από την Πυροσβεστική ότι έκαναν οι δύο άντρες, ηλικίας 64 και 57 ετών, οι οποίοι βρέθηκαν νεκροί σε ρέμα στο Ελαιοχώρι Κερατέας.

Οι άντρες, ο πρώτος ήταν οδηγός και ο δεύτερος συνοδηγός, εγκλωβίστηκαν αρχικά εντός του αυτοκινήτου, που παρασύρθηκε την περασμένη Πέμπτη από χείμαρρο και σταμάτησε μετά από 500 μέτρα σε καλαμιές. Άνοιξαν τις πόρτες, βγήκαν έξω, και κατά πάσα πιθανότατα προσπάθησαν να σώσουν την 65χρονη γυναίκα, που καθόταν στο πίσω κάθισμα.

Τότε, τους παρέσυραν τα ορμητικά νερά. Οι σοροί τους βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής σε απόσταση περίπου πέντε χιλιομέτρων από τη γέφυρα, όπου παρασύρθηκε το όχημα από το χείμαρρο.

HuffPost Greece

Ο γιος του ζευγαριού είχε δηλώσει το πρωί του Σαββάτου την εξαφάνισή τους στην Αστυνομία και τότε σήμανε συναγερμός για τον εντοπισμό τους. Πυροσβέστες εντόπισαν το μεσημέρι του Σαββάτου το αυτοκίνητο των αγνοουμένων, μέσα στο οποίο βρέθηκε νεκρή η 65χρονη γυναίκα. Αστυνομικοί, εθελοντές και πυροσβέστες συνέχισαν τις έρευνες μέσα στο ρέμα και την επόμενη ημέρα, με το πρώτο φως της ημέρας, εντοπίστηκαν οι σοροί των δύο αντρών.

Το ύψος του νερού στο ρέμα του Ομβρυοκάστρου έφτασε την περασμένη Πέμπτη, όπως λένε κάτοικοι της περιοχής, τα δύο μέτρα.

HuffPost Greece

Δημοφιλή