Τσιτσιπάς-Μπαντόσα: Υπάρχει ειδύλλιο τελικά; Η απάντηση ίσως κρύβεται στο Spotify

Τελικά τι τρέχει με το ζευγάρι των αθλητών που έχει φέρει τα πάνω-κάτω στον κόσμο του τένις;
.
.
Getty Images/Associated Press
Quality Sport Images via Getty Images

Τελικά τι τρέχει ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και την Πόλα Μπαντόσα; Μήπως είμαστε μάρτυρες ενός νέου ειδυλλίου; Πάντως, η κοινή τους σέλφι, την οποία Τσιτσιπάς και Μπαντόσα όρισαν ως φωτογραφία λογαριασμού στο Spotify, όπως ήταν αναμενόμενο, έκανε θόρυβο στα social media και δημιούργησε υπόψιες περί ρομαντικής σχέσης των δύο αθλητών.

Για να πάρουμε τα πράγματα ένα-ένα, η Ισπανίδα τενίστρια, μέχρι πρόσφατα διατηρούσε σχέση με τον Kουβανό μοντέλο και ηθοποιό Χουάν Μπετανκούρτ, ενώ μόλις πριν λίγες εβδομάδες η Μπαντόσα είχε διαψεύσει κατηγορηματικά τις φήμες που τους ήθελαν στα χωρίσματα. Kι όμως, η καρδιά της Μπαντόσα φαίνεται πως πλέον ανήκει στον Στέφανο Τσιτσιπά.

Χουάν Μπετανκούρτ
Χουάν Μπετανκούρτ
Juan Naharro Gimenez via Getty Images

Πέρα όμως από τις αναρτήσεις στο Spotify, που ομολογουμένως έδωσαν τροφή για σχόλια και έκαναν πιο έντονες τις φήμες γύρω από το ενδεχόμενο οι δυο τους είναι ζευγάρι, υπάρχει ακόμη μια, λίγο πιο ισχυρή ένδειξη. Η Μπαντόσα ταξίδεψε στο Παρίσι και παρά το γεγονός ότι εξ αιτίας τραυματισμού δεν πήρε μέρος στο Roland Garros, έμεινε στη γαλλική πρωτεύουσα, για να παρακολουθήσει τον αγώνα του Τσιτσιπά με τον Σεμπάστιαν Όφερ.

Και παρόλο που η Ισπανίδα αθλήτρια θέλησε να περάσει όσο το δυνατόν πιο απαρατήρητη, τελικά την πρόδωσε το χρώμα των νυχιών της, που ήταν το ίδιο με αυτό που την είδαμε και στις τελευταίες αναρτήσεις που έκανε στο Instagram από το Παρίσι.

Oι δύο τενίστες, παρά την τολμηρή επιλογή να ορίσουν φωτογραφία προφίλ στο Spotify την κοινή τους σέλφι, σύντομα κατέβασαν την εικόνα.

Ωστόσο, μέσα από τις δημοσιεύσεις τους καταλαβαίνουμε πως τους διασκεδάζουν οι εικασίες των φιλάθλων γύρω από τη μεταξύ τους σχέση. Πιο συγκεκριμένα, οι δυο τους αστειεύτηκαν ζητώντας από το Spotify ποσοστά για το θόρυβο που προκάλεσαν οι αναρτήσεις τους.

(με πληροφορίες από tennis.com)

Δημοφιλή